Diskuse

Téma: Sunlight 8

Zdravím lidičky, mám na vás prosbu, potřebuji udělat web, chci sunlight protože jsem s nim byl spokojen když jsem měl web dříve, jenže za ty roky z internetu zmizelo spousty webů, kde byly šablony pro tento systém a zůstali už jen tyto 3 co jsou zde na ofic. webu. K mé věci tedy, sháním nějakou dobrou duši, jestli by někdo neměl nějakou šablonu nejlíp pro verzi 8 ale muže být i pro stable verzi, jedina podmínka je abych mohl dat obrázkové logo na levou horní stránku :) pokud by šablona byla tmava je to výhodou. Děkuji vám moc za příp. odpověď.
stopUzamčeno - nelze přidávat nové příspěvky.
Tohle s obrázky šlo snad vždy ne?
Kdysi jsem zkoušel a nevyšlo mi to. Musel jsem mít i složku s obrázky tam, kde jsem měl styly, ale možná jsem udělal někde chybku nvm. Někdy mám hlavu dutou ;)
Dík
Nechci tu zakládat milion vláken, tak to prcnu sem.

Předně díky moc za novou verzi. Upřímně, už jsem ani nedoufal, ale díky všem, kdo se na tom podíleli.

Narazil jsem jen na menší chybku v administraci - Když je člověk v kartě "Nastavení", nejde využít rychlé prokliky v patičce - Zobrazit stránky a Nové okno. Je potřeba footeru zvednout z-index, aby ho nezakrývalo levé menu.

EDIT:
A ještě jeden podnět - Nepovolil bych možnost deaktivovat template, kterej je nastavenej jako aktivní. Jelikož jsem dlouho se Sunlightem nedělal, zapomněl jsem, že se mění vzhled v nastavení a deaktivoval jsme si aktivní template v doplňcích a tím mi spadl celej web i administrace :-) Musel jsem jít přímo do DB a nastavit si tam jinej template, abych se tam zase dostal přes frontend. Chápu, že je to absolutně moje blbost, ale stát se občas může :-)
Prohlížeč a rozlišení?
Je rozbitá kontrola, která má zamezit vypnutí/smazání motivu, který je výchozí - opravím.
Prohlížeč a rozlišení?Firefox - 1920x1080
Dělá to lišta Devkitu, na produkci se ti to nestane.
Strana: « předchozí 1 2 3 4 5 6