Diskuse

Téma: Sunlight 8

Zdravím lidičky, mám na vás prosbu, potřebuji udělat web, chci sunlight protože jsem s nim byl spokojen když jsem měl web dříve, jenže za ty roky z internetu zmizelo spousty webů, kde byly šablony pro tento systém a zůstali už jen tyto 3 co jsou zde na ofic. webu. K mé věci tedy, sháním nějakou dobrou duši, jestli by někdo neměl nějakou šablonu nejlíp pro verzi 8 ale muže být i pro stable verzi, jedina podmínka je abych mohl dat obrázkové logo na levou horní stránku :) pokud by šablona byla tmava je to výhodou. Děkuji vám moc za příp. odpověď.
stopUzamčeno - nelze přidávat nové příspěvky.
Já sám nevím kdy, kde a jaké pluginy budou. Vznikají tak nějak za pochodu tam, kde je potřebuji a pak je jen doladím a uvolním pro komunitu. Já ten float včera mazal asi na osmi místech. Pak jsem si řekl, že ty ten motiv znáš lépe, tak bude lepší a jednodušší nechat zásahy na tobě.
Jirko dosáh sem toho, cos dal na obrázek. Vysvětlím. Tenhle motiv je kvůli responsivě u tříd pozicován kvůli lepší manipulaci s vyobrazením. Pokud se zanořuje do třídy, tak u tohodle musí mít pozici a width na 100%. Stačil jedn drobnej zásah ale u tebe v pluginu. Obávám se toho, že kvůli respomsive takto tvořené plugin do responsive budou muset mít pozici plus zadanou šířku na 100%.
Udělala jsem změnu tedy u tebe ve stylu pluginu a jede to. Jde o soubor se styly "example.css
Bohužel tomu se nevyhneš. Tvůj původní:
div.example {
 background-color: #ec8b5e;
 border: 5px dashed #f00;
 text-align: center;
}

div.example img {
 cursor: pointer;
 height: 80px;
 width: 80px;
}

Novej:
div.example {
 background-color: #ec8b5e;
 width: 100%;
 border: 5px dashed #f00;
 text-align: center;
 display: block;
 float: left;
}

div.example img {
 cursor: pointer;
 height: 80px;
 width: 80px;
}

Je mi líto, ale budeš muset dávat aspoň na hlavní(první) třídu v který je to zanořený pozici a width na 100%

Stejbě ale na pozicuju i u sebe ve stylech. Pak bude stačit přepsat soubory se styly ;)
Nejde jen konkrétně o tenhle plugin, problém mají i jiné... Tenhle byl asi to nejjednodušší na demonstraci. Každopádně vzhledem k tomu, že div je blokový prvek tak mi přijde jako nesmysl mu dávat width: 100%.
Jedu na starej zápis. Dosáhnu toho i bez pozic, ale musim přepsat. Daj mi chvilku. Vim jak ;)
Musim vzít hlavním vlastnost "Float" a změnit to z block a na inline-block. Funguje mi to. Nedělej u sebe ten zásah. Srovnám to úpa vše doufám. Pak jen vyměníš soubpry se styly na ten motiv.
Je to hotový. Stáhni si ten motiv a přepiš všechny soubory se styly. Je tam toho hodně.
Ještě prosba. V sekci "nastavení" (m-settings) chybí jakákoli třída. Je nutné zavést aspoň jednu na kterou bych mohl závést styl. Prozatímní řešení ja uchycení na prvek"ul", což neni v pohodě. protože pro tu stránku se mi zobrazí i menu v ul a tak se mi s dalším stylováním rozhazuje. Prozatím ul uchycen na název modulu
.m-settings ul {
 display: inline-block;
}

Prosím o zavedení třídy pro tento modul. Nejlépe by bylo, pokud by prvky "p" a "ul" byli zanořený v té nové třídě.
Počkej chvilku. Při kontrole jsem přišel na dispaly u responsivním zobrazení. 😄
Tak už je to vše. Můžeš stáhnot. Pak je potřeba jen nějaká třída v nastavení. Pak smaž zápis
.m-settings ul {
display: inline-block;
}

a nahraď ho zápisem na tu novou třídu. °)
Podal jsem to jako PR, tak uvidíme...

Dá se s tebou komunikovat i nějak soukromně? Napiš mi případně na **smazano**
Odeslán mailík. Jukni na mail ;)
Koukal sem na nejnovější uspořádání pro motivy. Nové možnosti. Teď není potřeba zavádět složku image k umístění, kde se nachází soubory css. Nová možnost svést zápis na obrázek pomocí
url("../images/nazev_slozkynazev_obrázku.png")
kdy
../
je směrování na složku s názvem motivu. Vytvořil vlastně tak kořenový adresář pro img motivu. Dost dobrý. Nemusím mít více složek s obrázky.
plus jedna drobná změna v plugin.json.
Tohle se mi moc líbí ;)