Ahoj Lidi ;)
-Tak, na Endoře v plus programu se mi povedlo nainstalovat systém až po aktivaci Innodb se založením db a uživatele PLUS uvedení správného sql serveru! Viz:
https://martysweb.4fan.cz/index.php
-Jirko:
2. Ta hláška hovoří jasně a pokud tam ty složky jsou nakopírované, tak mají blbě práva. V instalačním balíčku je přiložený soubor CTIMNE.html, kde je to zmíněno. Temto složkám by mělo stačit nastavit 755 Na stránce ctime.html jsou uvedena minimální práva na 644 s tím, že nejen na endoře to vyhodí nenakopírování / instalaci adresářů:
1. Adresář /upload neexistuje nebo není dostupný ke čtení
2. Adresář /images/articles neexistuje nebo není dostupný ke čtení
3. Adresář /images/avatars neexistuje nebo není dostupný ke čtení
4. Adresář /images/galleries neexistuje nebo není dostupný ke čtení
a to ani při 777 na vše na webu... Já je vytvořil ručně a upravil práva ;) (vsuvka: napadlo mě kouknout do filezilla, měl jsem automatický přenos, již je přepnuto na binar, uvidíme :D Jsem jen člověk, chybovat může i tester ;) )
-Free verze Endory innodb
NEPODPORUJE , je to placená verze u Plus programu a nevím, jak ostatním, mě se to v adminu hned zobrazilo při přepnutí na db a volbu! Ano, je to chujovina, ale musí to všichni respektovat ;) Brzy bude jen Webglobe (Endoru nyní Webglobe vlastní ;) )!
-Filezillu mohu jen doporučit, opravdu se s ní pracuje lépe, plus, všem souborům označeným lze nastavit stejná práva ;)
-Na dotaz, koho jako hosting nyní dporučuji, jsem spokojen stejně jako Jirka s armin.sk , kde za rozumnou částku za rok jste schopni získat solidní doménu druhého řádu, automaticky Innodb nebo isam dle druhu db, určitý počet domén třetího řádu a solidní podmínky ;)