Diskuse

Téma: Wedos - chyba konfigurace pluginu

Ahoj.

Podle mě je zase průser na wedos s určením cesty souborů. Už jsem to řešil na verzi 7x matně pamatuju. Teď mi poslední verze, čerstvě nainstalovaná vyhazuje chybu při pokusu o konfiguraci např. HCM, nebo i Chameleonu.

Nápad jak vyřešit?
Dk.

[1/1] Error: Call to undefined method Sunlight\Util\Form::restorePostValue() in /data/web/virtuals/{číslo hostingu}/virtual/www/domains/{doména}.cz/plugins/extend/hcm-content/class/ConfigAction.php on line 17
#0 /data/web/virtuals/{číslo hostingu}/virtual/www/domains/{doména}.cz/system/class/Plugin/Action/ConfigAction.php(35): SunlightExtend\HcmContent\ConfigAction->getFields()
#1 /data/web/virtuals/{číslo hostingu}/virtual/www/domains/{doména}.cz/system/class/Action/Action.php(37): Sunlight\Plugin\Action\ConfigAction->execute()
#2 /data/web/virtuals/{číslo hostingu}/virtual/www/domains/{doména}.cz/system/class/Plugin/Action/PluginAction.php(50): Sunlight\Action\Action->run()
#3 /data/web/virtuals/{číslo hostingu}/virtual/www/domains/{doména}.cz/admin/action/modules/plugins-action.php(35): Sunlight\Plugin\Action\PluginAction->run()
#4 /data/web/virtuals/{číslo hostingu}/virtual/www/domains/{doména}.cz/admin/action/module.php(40): require('/data/web/virtu...')
#5 /data/web/virtuals/{číslo hostingu}/virtual/www/domains/{doména}.cz/admin/index.php(42): require('/data/web/virtu...')
#6 {main}
postZaslat odpověď
To je problém v pluginu "hcm-content", co tam máš. Bude ho potřeba aktualizovat - ve verzi 8.1.0 byla breaking change, kdy se mazaly všechny ty Form::restore... metody, viz /novinky/vydana-nova-verze-8.1.0.
Ano to je hlavní příčina, mám/měl jsem nějaké osobní životní komplikace a nebyl čas pluginy aktualizovat. O tomto víkendu pluginy aktualizuji. Děkuji za pochopení.

Trochu jsem čekal, že se zapojí více členů komunity... 🤔
Ok, chápu. Je jich docela dost těch nefunkčních:
AdminBar deaktivován
Article Comment Expire deaktivován
Better Forum deaktivován
BoxMover deaktivován
hCaptcha deaktivován
HCM content deaktivován
Syntax Highlighter deaktivován
Markdown deaktivován
MultiPanel deaktivován
PhpMailer deaktivován
Post Edit Info deaktivován
Pretty Email deaktivován
Sitemap deaktivován
Super Private Website deaktivován
Watermark deaktivován

Krom toho zmíněný chameleon. sitemap jde konfigurovat ale negeneruje a spadne do chyby serveru.
Dnes jsem prošel pluginy, upravil jsem některé je pro SL 8.1. Zítra aktualizuju ZIPy.

Skoro všechny fungují pod současnou SL 8.2.0-dev takže pokud máš nějaké deaktivované, podívej se přes tlačítko Info, tam je více informací. Protože některé pluginy co jsi psal, chtěli jen instalovat závislou knihovnu, ale v ZIPech zde jsou kompletní.
Zatím jsem se k aktualizaci zipů nedostal