Diskuse

Téma: jak převést obsah stránky na jinou stránku

Verze: 7.5.5 (rev.0)
Nejnovější: 7.5.5 (rev.0)
PHP: 5.3.29
MySQL: 5.1.73

Dobrý den
Potřeboval bych převést obsah stránky na jinou stránku, ale [hcm]articles,1,5[/hcm] dává pouze odkazy.
Pro ukázku:
04.01.2020 (sobota) Tříkrálový koncert Husův sbor Turnov 16.00 hod.
05.01.2020 (neděle) Tříkrálový koncert Přáslavice kostel sv.Jiří 17.00 hod.
29.04 2020 středa) Koncert THV 19.30 hod.
toto se mění ručně a já bych to chtěl přenést na jinou stránku automaticky.
PHP neumím a v mém věku už se to asi nenaučím, tak mě prosím, moc nebijte 🙂
Děkuji
postZaslat odpověď
Stále kvoká, stále kvoká ... 🤬
Na tom odkazu co jsem posílal je opravená verze, jsou ty soubory na webu přepsané těmi opravenými? Pokud ano, nemělo by to už psát Chyba.
Chyba to sice nepíše, ale zato je tam "Nebyla nalezena databázová tabulka 'gigaserver-planned-events'".
V databázi je tabulka s názvem "sunlight-planned-events"
No a jsme doma, při instalaci nebyl použit defaultní tabulkový prefix se kterým jsem trochu počítal v tom SQL souboru. Mělo by stačit přejmenovat tu tabulku v databázi.

Případně spustit SQL dotaz
RENAME TABLE `sunlight-planned-events` TO `gigaserver-planned-events`;
Ještě mě napadlo, že jsem to asi nenechal na výpisu řadit podle data začátku, to kdyžtak opravím večer z počítače
Nějak mě to nemá rádo 🤬
Nebyla nalezena databázová tabulka 'gigaserver-planned-events' , přitom v databázi tahle tabulka je.
Tak co dělám špatně? 😞
To je zvláštní. Mohl bych dostat přístup na web? Do vzkazů prosím.
Vyřešeno, blbá kontrola existence tabulky.
"SHOW TABLES LIKE `" . _mysql_prefix . "-planned-events`"
Mockrát děkuji za ochotu. Je až s podivem, kolik času jsi byl ochoten věnovat vyřešení mého problému.
Ještě jednou veliké díky.
No jo, to jsem já... 😄

Upravil jsem některé požadavky ze vzkazů, a ještě jsem malinko vylepšil tu správu. Taky jsem změnil výpis na webu, který nyní nevypisuje 2x stejný datum pokud je začátek i konec ve stejný den. Dále v administraci se nyní staré události podbarví červeně. A pro jednodušší vyplňování konce události jsem přidal tlačítko, které zkopíruje datum začátku a přeskočí hned na hodinu konce. Uvidíš - pochopíš.

Edit: a upravil i stylování (layout.css), aby to trochu ladilo k webu...