Diskuse

Téma: jak převést obsah stránky na jinou stránku

Verze: 7.5.5 (rev.0)
Nejnovější: 7.5.5 (rev.0)
PHP: 5.3.29
MySQL: 5.1.73

Dobrý den
Potřeboval bych převést obsah stránky na jinou stránku, ale [hcm]articles,1,5[/hcm] dává pouze odkazy.
Pro ukázku:
04.01.2020 (sobota) Tříkrálový koncert Husův sbor Turnov 16.00 hod.
05.01.2020 (neděle) Tříkrálový koncert Přáslavice kostel sv.Jiří 17.00 hod.
29.04 2020 středa) Koncert THV 19.30 hod.
toto se mění ručně a já bych to chtěl přenést na jinou stránku automaticky.
PHP neumím a v mém věku už se to asi nenaučím, tak mě prosím, moc nebijte 🙂
Děkuji
postZaslat odpověď
No tak konečně to chápu. Myslím, že koncepčně to máte špatně a dalo by se to řešit elegantněji viz můj předchozí příspěvek, ale budiž. Tady je jednoduchý HCM, který to zařídí.
http://poslisoubor.cz/stahni/6155eab784a0fec4991b3fafac320da8
Velmi děkuji za modul, ale mám problém s jeho uvedením do provozu.. Nevím, jaké zadat parametry do toho HCM. Bez parametrů to nedělá nic.
[hcm]acontent,ID článku[/hcm]
Ještě jednou mockrát děkuji, dělá to to, co má. V předešlých příspěvcích jsem psal tom, že bych byl rád, kdyby to ještě umělo sortovat podle data, popř, podle přeškrknutí řádku, aby to v úvodu ukazovalo jenom budoucí akce. Ale to chci asi moc, že? Pokud by bylo potřeba nějakou donační pobídku, tak by to bylo určitě možné.
No ne že by se to úplně nedalo, ale není to ideál.
Za mě by bylo lepší to předělat na ty články a pak by to sortovalo a zobrazovalo tak jak by jste chtěl.
Předělat to na články mi osobně připadá jako zbytečnost. Ty řádky jsou pouhé oznámení o budoucí, popř.minulé akci, bez možnosti dalších odkazů, přihlášení a podobně. Minulou akci prostě škrtnu a tím to končí. Je napsaná jedna stránka a podle Vašeho by tam muselo být na konci roku cca 20 článků, t.j. 20 stránek Tak nevím...
V menu jsou akce a v nich jsem otevřel Připravované akce 2019. Tak vypadal uplynulý rok.Žádná z těchto akcí neměla, kromě oznámení, žádný odkaz a podobně.
Udělal jsem takový malý plugin, který by měl problém řešit.

V ZIPu jsou soubory pro administraci, HCM pro výpis na webu a SQL soubor pro vytvoření nové databázové tabulky.
https://jdanek.eu/upload/planned_event.zip

Plugin přidává do hlavního menu administrace položku "Plánované akce", kde se řeší správa akcí.
HCM vypisuje tabulku s akcemi, které jsou ještě aktuální.

Zápis HCM
[hcm]jd/plannedevents[/hcm]
Importoval jsem do databáze soubor "install_table.sql" dal provést a dostal jsem tuto odpověď:
MySQL vrátil prázdný výsledek (tj. nulový počet řádků). (Dotaz trval 0.0218 sekund.)
CREATE TABLE `sunlight-planned-events` ( `id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY, `created_at` int(11) NOT NULL, `since` int(11) NOT NULL, `until` int(11) NOT NULL, `content` text COLLATE 'utf8_general_ci' NOT NULL );
asi něco dělám špatně (v databázích se vůbec nevyznám).
v hlavním menu se sice objevily Plánované akce, ale je tam pouze "chyba"
v databázové tabukce"sunlight-planned-events" je :SELECT * FROM `sunlight-planned-events`
Jo s hláškou Chyba. jsem si užil i v minulosti. Udělal jsem nějaké drobné změny a doplnil hlášku pokud skript nenajde tabulku. Stačí znovu stáhnout a přehrát soubory.
Už to funguje nebo to stále vypisuje chybu?