Diskuse

Téma: Forum - odpověď

Zdravím, v pátek jsem spustil svůj první web na Sunlightu, takže s ním začínám, v podstatě jako s celým PHP, takže můj dotaz bude možná vypadat až banálně.

Když pročítáte forum, tak jsou příspěvky na rozdíl od komentářů řazeny od shora dolů, ale tlačítko pro zaslání odpovědi je pouze nahoře, takže se vždy musí rolovat ze spodu až nahoru.

Mohl by mi tedy prosím někdo poradit ve kterém souboru se tohle upravuje, popřípadě i tu danou přesnou část? Děkuji 🙂
postZaslat odpověď
"Zaslat odpověď >" Je přeci hned pod obsahem témata ne?
Já vím, že je hned pod tím prvním příspěvkem v dané diskuzi, jenže pak je třeba x odpovědí a pokud chceš hned reagovat, tak musíš rolovat zase až nahoru. Není to sice nic hrozného, ale chtěl bych to tlačítko Zaslat odpověď si dát i úplně dolů.
Teď jsem psal na jeden web pod jiným nickem a napsal jsem pak i sem ... každopádně Pitva i Abigar jsem já 🙂
Chápu. Jde o to, že když v tématu nebude ani jedna odpověď bude to vypadat dost divně 2x pod sebou.
Není problém to takto zduplikovat. Pokud to má být dokonalé, chce to nastavit jistý počet odpovědí s kterým se odkaz dole zobrazí. 🙂
No mně jde především o to, že nevím co přesně zkopírovat a v jakém souboru. Jak jsem psal - se Sunlightem začínám, stejně jako v podstatě s celým PHP.
Jedná se o soubor functions-posts.php řádek 132
Zkus napsat jvalovi o funkci toho počítání témat, jak jsem psat výše.
Jval je momentálně ve stavu dovolená. Sice ještě doma, ale to se v pátek změní, takže k pc se dostane jen sporadicky.