Diskuse

Téma: kombinace 2 a 3 sloupů

Pánové, měl bych prosbu (už jsem hledal a nenašel)

Je nějak možné v SL udělat, aby index stránka byla třísloupcová , ale všechny ostatní stránky jen dvousloucové?

jde mi o to, mít

na indexu deafkto jen menu a výpisy ve třech sloupcích (sl1 menu, sl2 HCM nejčtenější články, sl3 HCM kalendář, náhodný obrázek atd

všude jinde dva sloupce - sl1 menu, sl2 samotný obsah článku.

Poradíte mi prosím, i negativně (tedy že to nejde 😞 ) ? Děkuji
postZaslat odpověď
Vyřešíš to speciálním stylem, kde si pohraješ se zobrazením. Většina lidí tohle řeší, ale naopak (na jedné straně o sloupec méně). Tohle není zrovna nejhezčí řešení, protože v kódu to stále bude. Chtělo by to asi druhý template.php.

<?php if ($_GET['p']==mysql_result(mysql_query("SELECT id FROM `"._mysql_prefix."-root` ORDER BY ord LIMIT 1"),0) or !isset($_GET))
{echo '<link href="./templates/default/style/hlavni-stranka.css" type="text/css" rel="stylesheet" /> ';} ?>
aha, začínám tušit.
Myslel jsem ale, právě že je to složitější, že je třeba pro index (v mém případě) změnit nejen css, ale i template.php a config.php ?

Akorát nejsem programátor, takže netuším, kam tenhe výše uvedený kód šupnout. (že se musí upravit je mi jasný, a že se musí udělat další css styl)
Vlož jej do template.php mezi <head></head>
Do stylu, který tento kód pro hlavní stranu zobrazí je třeba upravit hodnoty jako jsou velikosti sloupců, obtékání, ... a také layout.css uzpůsobit dalším stranám. Soubor config.php by s tím neměl co dělat. 🙂

Jak říkám, když si nastavíš v layout.css pro ten nový sloupec "display:none" stále bude ve zdrojovém kódu. Jde o to, zda to tam bude vadit. Mrknu se po lepším řešení.