Diskuse

Téma: XML soubor

Ahoj kluci,

potřeboval bych poradit s jednou věcí jestli mi poradíte. Potřebuji online přímo na webu upravovat a ukládat soubor XML odkud tahám některá data. Problém je v tom že souborový manažer v administraci mi otevře soubor TXT i soubor HTML ale XML soubor už neotevře. Nevíte jestli jde nějak upravit systém aby mi otevíral i soubory XML a abych si je mohl upravovat a ukládat přímo v administraci? nebo existuje nějaké jiné řešení jak toho docílit? Poraďte prosím...
postZaslat odpověď
V souboru admin/require/fman.php je tento radek:elseif(in_array($ext, array("sql", "php", "php3", "php4", "php5", "phtml", "py", "asp", "cgi", "shtml", "htaccess", "txt", "nfo", "rtf", "html", "htm", "xhtml", "css", "js", "ini", "bat", "inf", "me", "slam", "inc"))){$icon="editable";}uprav si ho takto:elseif(in_array($ext, array("sql", "php", "php3", "php4", "php5", "phtml", "py", "asp", "cgi", "shtml", "htaccess", "txt", "nfo", "rtf", "html", "htm", "xhtml", "css", "js", "ini", "bat", "inf", "me", "slam", "inc", "xml"))){$icon="editable";}
Přesně tohle jsem potřeboval. Děkuju mnohokrát JVALE. 🙂