Diskuse

Téma: rozcestník

Ahoj kluci odborníci,

chtěl bych někoho z vás poprosit o pomoc.
Když si vytvořím rozcestník a do něho dám sekce nebo kategorie tak se mi zobrazí v tom rozcestníku odkazy do sekcí nebo kategorii ale když vlezu z rozcestníku do sekce nebo kategorie tak tam se mi už potom zobrazí zpětný odkaz zpátky do rozcestníku pokud to mám nastavené. Ale já bych potřeboval aby se mi ty odkazy z rozcestníku zobrazili i v té sekci do které vlezu z toho rozcestníku.
Šlo by to nějak udělat? prosím nebo poradí mi někdo jak na to prosím?
Např. Mám v rozcestníku odkazy na sekci 1, sekci 2, sekci 3 a když si potom otevřu jednu z těchto sekcí aby se mi tam ty odkazy sekce 1, sekce2, sekce 3 zobrazili taky. Tohle bych potřeboval jestli to nějak jde udělat?
postZaslat odpověď
Ještě jsem zapoměl dodat že bych to potřeboval do verze 7.4.1.
Tak se mi to pořád nedaří udělat. 😞 Ale napadlo mě jestli by nešel udělat HCM modul který by si vypisoval ten seznam odkazů v rozcestníku. A potom bych si to v té obyč sekci vypsal pomocí tohoto modulu. Že bych do toho modulu zapsal jeden parametr což by bylo ID rozcestníku a z tohoto rozcestníku bych si potom vypsal odkazy který obsahuje. Šel by takovýto HCM modul pro verzi 7.4.1 udělat?
Ano, to je ta správná cesta.
A mohli by jste mi někdo prosím vás s tímto modulem pomoci? Potřeboval bych takovýto modul ale sám to nezvládnu 😞
$output.='<ul class="jvintersection">';
$query=mysql_query("SELECT id,title FROM `"._mysql_prefix."-root` WHERE intersection=".$_params[1]." AND visible=1 ORDER BY ord");
while ($item=mysql_fetch_array($query)) {
$output.='<li><a href="'._linkRoot($item['id']).'">'.$item['title'].'</a></li>';
}
$output.='</ul>';
uložit do souboru require/custom_hcm/jvintersection.php a pak kdekoliv použít:[hcm]custom,jvintersection,7[/hcm]kde 7 je id rozcestníku
Děkuju moc JVALE za tvojí pomoc. Takhle přesně jsem to potřeboval ještě jednou děkuju moc opravdu. 🙂