Diskuse

Téma: Příchod nováška

Zdravím
myslím že tento redakční systém je skvělej. Četl jsem tady několik příspěvku a dotazů. Ale jediné co mě docela zaráží je to že když ho rozjede nějaký nováček tak třeba podle mého musím mít problém se HCM moduly (například jak a kam má vložit kod který mu tam n návodu vysvětlujete) nevím jestli se na to tady nějak nezapomíná. Jinak hodně zdrau přeji.
postZaslat odpověď
To myslíš vážně??
A to že je v dokumentaci krásně napsáno jak:Pravidla syntaxe
•jednotlivé parametry se oddělují čárkou
•před a za jednotlivými parametry mohou být mezery i odřádkování
•hodnotu parametru je možné uzavřít do jednoduchých (') nebo složených uvozovek (")
•pokud je hodnota parametru v uvozovkách, nejsou čárky mezi nimi brány jako oddělovač parametrů, ale jako běžný znak
•pokud chcete v hodnotě parametru uzavřené v uvozovkách použít stejný znak pro uvozovku, přidejte před ně opačné lomítko - tj. \' nebo \"
a kam:Kde všude je možné HCM moduly použít
•v obsahu stránky (sekce, kategorie, knihy apod.)
•v obsahu článku a jeho infoboxu
•v obsahu boxu
to ti nestačí??
myslím, že se tu na nic nezapomíná 🙂 , je tu vše opravdu dobře popsané, nejsem už úplný nováček, ( i když nějaké ty problémy občas řeším - nevyužívám vše co tento systém umí, jen to, co potřebuji, vždycky jsem se k řešení nějak dopracovala, ať už způsobem pokus-omyl a nebo (když už fakt nevím nebo si nejsem jistá) se tady zeptám a dostanu odpověď. Je to úžasně udělaný systém, takový, který jsem hledala, český, jednoduchý (na pochopení i doplňování) a mohu udělat vzhled stránek přesně tak, jak chci ! U ostatních systémů, které jsem zkoušela jsem se brzy ztratila ve všech php, modulech a aj., práce na tři dny a stejně to nebylo tak, jak jsem chtěla. Nehledě na to, že potřebuji snadno dalšímu vysvětlit, jak se stránky doplňují. A tohle vše mi tady vyhovuje. Takže opravdu DÍKY za SunLight CMS ! 🙂