Diskuse

Téma: Submit...

Zdarec lidičky,
mám prosbu ohledně změny stylu pro "submit". Styl formuláře si dokážu upravit, ale tlačítko "přihlásit" už ne... Najde se šikula, který poradí?

Děkují 😎
postZaslat odpověď
Ostylovat input, popřípadě upravit systém - doplnit třeba class...
Když vložím do system.css .submit a ostylují ho, a do [hcm]php,if (_loginindicator==0){...nechci to zde všechno vypisovat - vložím místo type=submit class, tak to mám ostylovaný jak chci, ale při přihlášení, tlačítko Přihlásit nereaguje... Čím to asi bude?
Hele já myslím, že jsem to řešil jen ostylováním input a zbylé input se třídami jsem ostyloval zvlášť. To co uvádíš je blbost. Nemůžeš vyměnit type za class ! Když už tak:
<INPUT type='submit' class='prihlasit' value='Přihlásit' />
Muzes zkusit v css takto:input[type=submit]{styly ktere chces}to ostyluje vsechny inputy ktere maji atribut type=submit
Díky moc za rady. Použil jsem radu od Landsmana, jelikož, Jvale od Tebe mi to nefakčilo. Ale na tom nesejde, hlavně, že je problém vyřešen a ještě jednou díky za ochotu. 😎
Dal jsem obecny zapis, ty samozrejme by jsi treba musel dat#tvujcontentdivid input[type=submit]{styly ktere chces}zalezi jaky mas celkovy styl. Malokdy sem davam neco co by nefakcilo. No hlavne ze uz ti to funguje. Zpusobu je vzdy povicero, ja se vzdy snazim o ten ktery bude mit do systemu co nejmene zasahu.