Potřebuji vytvořit custom HCM. Nabídněte cenu za kterou mi ho někdo udělá.
Diskuse
Téma: Custom HCM
1000000,-KČ
Záleží co chcete zhotovit.
Na HCM je dobrý jval.
Na HCM je dobrý jval.
Jedná se o výpis odkazů z rozcestníku.
Do templatu můžeš vložit toto
<?php echo _templateMenu(0,10); ?>S tím, že 0-10jsou položky v Menu.
<?php echo _templateMenu(0,10); ?>S tím, že 0-10jsou položky v Menu.
Kam přesně do templatu to vložím? Ale obávám se, že to není to co potřebuji. V rozcestníku mám odkazy, které tam přidávám přes správu obsahu - vytvořit odkaz. Počet těchto odkazů potřebuji upravit tak, aby se mi vždy zobrazovolo posledních 10.
proč si to nedaš do boxu? linkroot
tohle cele:<?php
/*--- kontrola jadra ---*/
if(!defined('_core')){exit;}
/*--- definice funkce modulu ---*/
function _HCM_jv_weblinks($intersection,$limit=10){
global $_lang;
$query=mysql_query("SELECT * FROM `"._mysql_prefix."-root` WHERE intersection=".$intersection." AND visible=1 ORDER BY id DESC LIMIT ".$limit);
while ($item=mysql_fetch_array($query)) {
$return.="<h2 class='list-title'><a href='"._linkRoot($item['id'])."'".($item['var1']==1 ? " target='_blank'":'').">".$item['title']."</a></h2>";
$return.='<p class="list-perex">'.$item['intersectionperex'].'</p>';
}
return $return;
}
?>ulozit do souboru require/hcm/jv_weblinks.php s kodovanim utf a pak pouzit treba v sekci:[hcm]jv_weblinks,8[/hcm]kde 8 je id rozcestniku ze ktereho chci vypisovat. Defaultne je nastaveno 10 naposledy vlozenych odkazu, kdyz by nekdo chtel jiny pocet, tak staci v zapisu hcm pouzit druhy nepovinny parametr:[hcm]jv_weblinks,8,5[/hcm]
/*--- kontrola jadra ---*/
if(!defined('_core')){exit;}
/*--- definice funkce modulu ---*/
function _HCM_jv_weblinks($intersection,$limit=10){
global $_lang;
$query=mysql_query("SELECT * FROM `"._mysql_prefix."-root` WHERE intersection=".$intersection." AND visible=1 ORDER BY id DESC LIMIT ".$limit);
while ($item=mysql_fetch_array($query)) {
$return.="<h2 class='list-title'><a href='"._linkRoot($item['id'])."'".($item['var1']==1 ? " target='_blank'":'').">".$item['title']."</a></h2>";
$return.='<p class="list-perex">'.$item['intersectionperex'].'</p>';
}
return $return;
}
?>ulozit do souboru require/hcm/jv_weblinks.php s kodovanim utf a pak pouzit treba v sekci:[hcm]jv_weblinks,8[/hcm]kde 8 je id rozcestniku ze ktereho chci vypisovat. Defaultne je nastaveno 10 naposledy vlozenych odkazu, kdyz by nekdo chtel jiny pocet, tak staci v zapisu hcm pouzit druhy nepovinny parametr:[hcm]jv_weblinks,8,5[/hcm]
Díky za radu. Někde je chyba a nevím kde. Vždy se mi objeví nápis "HCM modul "jv_weblinks" neexistuje." Co dělám špatně?
Jestli mi ted reknes, ze jsi to chtel pro verzi 7.4.1, tak te kopnu pod koleno.
Tak to bude bolet. Mám ještě verzi 7.4.1, zatím jsem neaktualizoval - bojím se, aby mi to neshodilo celý web (vypiplal jsem si vzhled - vlastní předělání motivu metodou pokus, omyl) .Co teď s tím?