Diskuse

Téma: Login v boxu

Hoj, jak byl v minulém fóru napsaný kód na přihlášení z boxu co je jako na wall.cz, mohli by jste to sem hodit ještě jednou? Díky
postZaslat odpověď
jj to by sa aj mne zislo...
<?php

if (_loginindicator==0){

$output.="<FORM name='login_form' onsubmit='if(login_form.username.value=='' || login_form.password.value==''){_sysAlert(1); return false;}' action='./remote/login.php' method='post'>";

$output.="Uživatelské jméno:<br />";

$output.="<INPUT class='uzivatel-input' maxLength='24' name='username' /><br />";

$output.="<INPUT type='hidden' value='mod' name='redir' />";

$output.="Heslo:<br />";

$output.="<INPUT class='uzivatel-input' type='password' value='' name='password' /><br />";

$output.="<INPUT type='submit' class='uzivatel-buttom' value='Přihlásit » ' /><INPUT action='index.php?m=reg' class='uzivatel-buttom' type='submit' value='Registrace »' />";

$output.="</FORM>";

}

else{

$output.=_templateUserMenu(true);

}

?>
Díky, ale v HCM by to nešlo?

edit: už mi to jede, ale nemohl bys tam ještě hodit "napořád?"

[hcm]php,if (_loginindicator==0){

$output.="<FORM name='login_form' onsubmit='if(login_form.username.value=='' || login_form.password.value==''){_sysAlert(1); return false;}' action='./remote/login.php' method='post'>";

$output.="<INPUT class='uzivatel-input' maxLength='24' name='username' /><br />";

$output.="<INPUT class='uzivatel-input' type='password' value='' name='password' /><br />";

$output.="<INPUT type='submit' class='uzivatel-buttom' value='Přihlásit » ' /><INPUT action='index.php?m=reg' class='uzivatel-buttom' type='submit' value='Registrace »' />";

$output.="</FORM>";

}

else{

}[/hcm]
Je vážně tak těžké se podívat do kódu??

$output.="<INPUT type='submit' class='uzivatel-buttom' value='Přihlásit » ' /><INPUT action='index.php?m=reg' class='uzivatel-buttom' type='submit' value='Registrace »' /><label><input type='checkbox' name='persistent' value='1' /> napořád</label>";

$output.="</FORM>";

}

else{

}[/hcm]
Jval: díval jsem se, ale když jsem tam něco přidal, tak mi to vyhazovalo chyby v různých souborech.
A ted uz ti to funguje??
Daval jsem ten kod na slepo, nezkousel jsem to
Zdravím,
s tímto systémem se teprve seznamuji tak toho moc nevím, ale chtěl jsem se zeptat jakým způsobem mohu z menu po přihlášení odstranit poslední položku "uživatelé"? Tady to taky není a docela mi vadí, že si kdekdo může zobrazit uživatele webu. Kde bych to našel? Dík za odpověď
Jval - prosím o malou korekci, to políčko napořád se mi zobrazuje hned vedle registrace a popisek napořád je v další řádce viz http://mafaci.cz, představoval bych si to

jméno
heslo
pole-napořád
registrace

Je to možné? nějak takto seskupit?

díky 🙂
jo stačí si ten kod akorát trochu zpřeházet, případně dodat značky "br", já to vyřešil takhle:

$output.="<INPUT type='submit' class='uzivatel-buttom' value='Přihlásit » ' /><label><input type='checkbox' name='persistent' value='1' /> napořád</label><br /><INPUT action='index.php?m=reg' class='uzivatel-buttom' type='submit' value='Registrace »' />";

$output.="</FORM>";

}

else{

}[/hcm]
arkanarkan - díky, tak jsem to myslel 🙂

Ještě jeden problém s tím loginem mám 🤬
Pokud jsem odhlášen, tak mi IE8 píše chybu na řádku 63
Podrobnosti o chybě na webové stránce
Uživatel zástupce: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; GTB6.4; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729)
Časové razítko: Sat, 20 Feb 2010 07:05:56 UTC

Zpráva: Chybná syntaxe
Řádek: 63
Znak: 1
Kód: 0
Identifikátor URI: http://mafaci.cz/index.php?m=login&_mlr=1
Po přihlášení chyba zmizí
Když se podívám na výpis zdrojáku, tak mám řádek 63 prázdný.
Už fakt nevím 😞
P.s. Ta chyba tam samozřejmě byla už před tou úpravou, nemá to souvislost
Strana: 1 2 další »