Diskuse

Téma: Problém s motivem Chameleon

Přátelé, může mi někdo poradit v čem je problém? Chtěl jsem použít na svém webu (běží na Endoře na SL 8.2.0, PHP 7.3.27, MySQL 5.5.5) motiv Chameleon, ale jsou s ním problémy - nemohu ho konfigurovat. Vyskočí chybové hlášení:

img

Aktuálně používám TFSL a nejsou s ním žádné problémy...

Již předem děkuji za jakékoliv podněty.
postZaslat odpověď
Ahoj, motiv Chameleon byl vytvořen pro verzi 8.0. Ve verzi 8.1 se zjednodušovaly některé funkce systému a byly nahrazeny, ale do některých pluginů se změny nedostaly.

Ano, chyba je tedy na mé straně. Počítal jsem trochu s tím, že se opět rozhoří zájem o Sunlight a že se nebudu starat o 30 pluginů jen já sám. S CX jsme dokonce spolupracovali na Chameleonu 2.0, ale leží v šuplíku... Mám letos jakousi motivační krizi a na nic jsem nesáhl. (vyhoření?) Měl jsem i takové nutkání napsat nějaký epilog. Ale snad mě zase něco nakopne. Omlouvám se, že si tu vylívám srdce.

Zkus si stáhnout opravenou verzi 1.1.0
https://sunlight-cms.cz/pluginy/chameleon
Ahoj Jirko, opravená verze 1.1.0+ funguje bez problémů. Moc děkuji.
Že jsem zde vytvořil tento post určitě neber jako nějakou kritiku nebo stížnost. Myslel jsem si, že je to problém hostingu a zmatek kolem poskytovaných verzí PHP a databází.
A motivační krize, pocit vyhoření či pocit marnosti postihne časem každého tvůrce (něco takového teď také prožívám). Asi to chce počkat, jestli tě to znovu chytne nebo to bude na ten epilog...
Neberu to jako kritiku, jsem rád, že to někdo používá... asi jsem si jen potřeboval postěžovat.