Diskuse

Téma: migrace systému

Prosím o pomoc!
Při pokusu migrovat:
Parse error: syntax error, unexpected '.', expecting ',' or ';' in /www/psad.cz/psad.cz/migration/index.php on line 15

a po opětovném nahrání zálohy:
Forbidden
You don't have permission to access this resource.

Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
postZaslat odpověď
Tak stránky naskočily. Jen ta migrace nejde.
na řádku 15 v migrátoru je
const CONFIG_PATH = __DIR__ . '/../config.php';nevidím tam chybu. Jaká verze PHP je na tom serveru?
Informace o prostředí
Verze: 7.5.5 (rev.0)
Nejnovější: 8.1.1
PHP: 5.3.29
MySQL: 5.1.73
SL 8 vyžaduje PHP 7.1 nebo novější. PHP 5.3.29 je staré víc než 10 let, doporučuji přejít na nejnovější verzi🙂
Děkuji za odpověď, zkusím se na gigaserver domluvit
Tak už jsem tady zase. :( Mám PHP 7.3 a po pokusu o migraci jsem dostal hlášku:
Something went wrong
We are sorry, but an unexpected error has occurred while processing your request.

Chybí soubor "config.php". Otevřete /install pro instalaci.

The "config.php" file is missing. Open /install to create it.
Co s tím?
Začínám z toho být zoufalý:
Error: Call to undefined method Sunlight\Util\Form::restorePostValueAndName() in /www/psad.cz/psad.cz/migration/index.php:606
Stack trace:
#0 /www/psad.cz/psad.cz/migration/index.php(308): Sunlight\Migrator\ConfigurationStep->run()
#1 /www/psad.cz/psad.cz/migration/index.php(271): Sunlight\Migrator\StepRunner->runStep()
#2 /www/psad.cz/psad.cz/migration/index.php(870): Sunlight\Migrator\StepRunner->run()
#3 {main}
Tohle je trochu moje vina, ten migrátor není upravevý pro SL 8.2, tuto chybu jsem opravoval před Vánoci, jen to není oficialně ke stažení. Chtěli jsme to řešit, až po svátcích.

Použij tento https://sunlight-cms.cz/upload/home/jdanek/migrator-8.2.zip
Děkuji za odkaz, migrace se sice rozběhla, ale hlásí mi to :
nepodařilo se připojit k databázi, chyba: Access denied for user 'Dalibor'@'localhost' (using password: YES)
dávám název databáze : psad_cz_psad. To chce číslo, verzi nebo co vlastně?
Chyba
Kuria\Error\Exception\ErrorException: mysqli_set_charset(): Error executing query in /www/psad.cz/psad.cz/system/class/Database/Database.php:47
Stack trace:
#0 [internal function]: Kuria\Error\ErrorHandler->onError()
#1 /www/psad.cz/psad.cz/system/class/Database/Database.php(47): mysqli_set_charset()
#2 /www/psad.cz/psad.cz/migration/index.php(559): Sunlight\Database\Database::connect()
#3 /www/psad.cz/psad.cz/migration/index.php(448): Sunlight\Migrator\ConfigurationStep->doSubmit()
#4 /www/psad.cz/psad.cz/migration/index.php(267): Sunlight\Migrator\Step->handleSubmit()
#5 /www/psad.cz/psad.cz/migration/index.php(876): Sunlight\Migrator\StepRunner->run()
#6 {main}
Strana: 1 2 3 další »