Ahoj, pracuje se nyní na dalším patchi, nebo je zatím současná verze na nějakou dobu finální?
Diskuse
Téma: Další vývoj SL?
V dohledné době vyjde 8.2.0.
Díky za info..
Díky moc za další verzi. Jsem rád, že tento CMS pořád neumřel. Chtěl jsem se zeptat, zda by se podařilo do nějaké další verze protlačit, aby i formulář u stránek v administraci uměl příjmat soubory. Chápu, že to třeba nechcete by default, bo to pro většinu lidí není nutné a může to zbytečně velikost požadavku na server, ale bylo by fajn mít třeba v administraci možnost to přepnout checkboxem a nebo v configu, když to člověk někde potřebuje pro nějakej extend.
<form class="cform" action="/admin/index.php?p=content-editsection" method="post" enctype="multipart/form-data">
<form class="cform" action="/admin/index.php?p=content-editsection" method="post" enctype="multipart/form-data">
Vím přesně o čem mluvíš, já chtěl takhle nahrávat obrázky ke stránkám jako headery.
Ono to jde obejít přes eventy, ale je to takové prasoidní řešení. Mnohem čistější mi přišlo udělat si samostatnou akci ke stránkám. Zkus si to, případně prozkoumej kód... je to zatím spíše takový pokus
https://sunlight-cms.cz/upload/home/jdanek/forum-files/page-images-0.0.1.zip
Ono to jde obejít přes eventy, ale je to takové prasoidní řešení. Mnohem čistější mi přišlo udělat si samostatnou akci ke stránkám. Zkus si to, případně prozkoumej kód... je to zatím spíše takový pokus
https://sunlight-cms.cz/upload/home/jdanek/forum-files/page-images-0.0.1.zip
Přesně tohle jsi mi posílal a mám to tak udělané a aktuálně to funguje, takže ještě jednou díky za to :-) Ale tam mi šlo v podstatě jen o jednu fotku ke stránce.
Ale do budoucna mám v hlavě nějaké další věci, kde by bylo potřeba pravděpodobně těch souborů více, i různé typy a z hlediska správy webu dalšími osobami a vysvětlování jim, jak administrace funguje, by bylo lepší, kdyby to šlo editovat při jednom s ostatními údaji při editaci stránky.
Tak mě to jen napadlo, že mít možnost to zapnout třeba v configu, by byla možnost pro lidi, co ví co dělají, a když to potřebují a bez toho, aby to jakkoliv ovlivnilo "běžné uživatele".
Ale do budoucna mám v hlavě nějaké další věci, kde by bylo potřeba pravděpodobně těch souborů více, i různé typy a z hlediska správy webu dalšími osobami a vysvětlování jim, jak administrace funguje, by bylo lepší, kdyby to šlo editovat při jednom s ostatními údaji při editaci stránky.
Tak mě to jen napadlo, že mít možnost to zapnout třeba v configu, by byla možnost pro lidi, co ví co dělají, a když to potřebují a bez toho, aby to jakkoliv ovlivnilo "běžné uživatele".
Přidám tam v další verzi event, ať si to může plugin zapnout. Zapínat to globálně mi nepřijde správné 🙂