Diskuse

Téma: Motiv Minimalistic

Ahoj, poradil by někdo, pokud už zkoušel motiv, zda by nějak šlo dostat "Box" do hlavičky?
Co bych potřeboval, mám část menu, kterou mám v boxu, která se zobrazuje jen uživatelům od určité úrovně. Ale v zobrazení pro tablet/mobil se Box zobrazí pod hlavičkou a je stále viditelný (menu rozbalené), musí se stále posouvat obraz nahoru. Tak jsem si myslel jestli by nešlo nějak nastavit aby se box zobrazoval jen tak jako nějaké rozbalovací tlačítko.

Zkusil jsem místo boxu dát toto menu do "header" tam se v PC zobrazuje jako druhý řádek což je v pohodě, ale v zobrazení tablet/mobil mám nyní dvě "tlačítka" (sice nad sebou, ale to by nebyl až tak velký problém, ale nevím jak nastavit aby se "druhé tlačítko" nezobrazovalo pro veřejnost.

Snad jsem to napsal srozumitelně, zkouším stále pokus/omyl.
postZaslat odpověď
Moc jsem to nepochopil, pokud jde o box, ten se dá nastavit jako neveřejný a dokonce i od které úrovně má být vidět. Pokud jdeš cestou úpravy template, tak tam by bylo asi nejjednodušší to opodmínkovat přes PHP. Šla by i lehce přidat konfigurace přes administraci, takže by ten level nemusel být napsaný natvrdo v kódu.
Ano nastavení boxu je mi jasné, i to funguje, jen když v něm mám nastavené 8mi řádkové menu, tak v zobrazení pro mobily je pak pod hlavičkou stále 8 rozrolovaných řádků a pak teprve obsah stránek, tak je to nepraktické.

Proto jsem zkusil úpravu template, ale úpravy PHP jsou pro mě španělská vesnice, takže to budu muset nechat tak. Jinak je to vidět na testovacím webu m.sborgaudeamus.cz
Hele napadla mě jedna pro tebe asi nejednodušší varianta.

Přidej si ještě jednou Template::menu(), ale například s rozsahem 500, 550 a v administraci ty stranky nastav jako neveřejné a od nějakého levelu...
<?= Template::menu(500, 550) ?><div class="responsive-menu-bar">
<input class="unpack" id="box3" type="checkbox">
<div class="unpacking">
<label for="box3">
</label>
<div class="menu-box">
<?= Template::menu($config['menu_start'], $config['menu_end']) ?>
<hr>
<?= Template::menu(500, 550) ?>
</div>
</div>
</div>
Tím by se ti v rámci jednoho menu vypisovaly dvě nabídky.
Takhle jsem to myslím zkoušel jako první, ale ono se mi nezobrazilo druhé "tlačítko" na to druhé menu, ale byly jakoby přes sebe. (myslím že když jsem byl přihlášen fungovalo to druhé menu a po odhlášení to první)
Proto jsem celé <div class="responsive-menu-bar"> vytvořil znovu s trochu jiným názvem a k tomu zkopíroval i css takže mám dvě "tlačítka"
Takže bych jen potřeboval aby se ten druhý div (tlačítko) zobrazoval od určitého levelu, což asi nastavit jednoduše nejde.
Dvě tlačítka na dvě menu není moc uživatelsky přívětivé, takhle budeš mít jako nepřihlášený to první a jako přihlášený první i druhé. Nevím jaký přesně výsledek očekáváš...

Takže bych jen potřeboval aby se ten druhý div (tlačítko) zobrazoval od určitého levelu, což asi nastavit jednoduše nejde.
Jak jsem psal dříve, celé to lze uzavřít do podmínky v PHP.
Jsem blbec, asi jsem to zkoušel jinak, až dnes jsem otestoval tvůj návod a takhle je to opravdu lepší než dvě tlačítka. Mě to nefungovalo.
Díky za radu.