Díky 🙂
K připomínkám:
1. V instalaci se používá obyčejný input z důvodu snadné kontroly vložené hodnoty. Prohlížeče většinou neumožňují heslo zobrazit a je snadné heslo špatně okopírovat. (Většinou bývají hesla do databáze náhodně generované).
2. V editaci uživatele je checkbox "Používat editor".
3. To záleží na používaném pluginu. Myslím, že @jdanek má něco takového v plánu 🙂
2. Kolonka používat editor sice je ale už tam chybí možnost vybrat jaký editor. Nebo se zobrazí až je tam editorů více?
SL nikdy nepodporoval výběr mezi x různými editory. Buď je editor povolen (= wysiwyg) nebo není (= jen zvýraznění html syntaxe). Pokud není nainstalován žádný wyswiyg plugin, nemá zapínání a vypínání tohoto nastavení žádný efekt.
Vyloženě nedoporučuji mít nainstalováno více než jeden WYSIWYG editor. Proto stačí checkbox ano/ne.
Pluginy TinyMCE i CKeditor (vyjde) mají možnost vybrat si ze 3 předdefinovaných úrovní (Omezený, základní a pokročilý) a dají se přiřadit podle uživatelského levelu.
Viděl jsem co uživatelé dokáží za zvěrstva s WYSIWYG editorem...
Ahoj Gebone,
Jak už tu bylo zmíněno, dovol ale názor zkušeného věčného začátečníka:
-Volba editoru není dobrý nápad právě proto, že ne všechny editory jsou slazeny na stejnou notu, Jirka Ti jistě potvrdí, že to není jen o tom jej stáhnout a implementovat, ale i upravit ryzí chyby vývoje a mezery, jež nejsou slazeny se SL ;) Osobně jsem se s TinyMCE i CKEditorem dost natrápil,pokud jsem Jirku neposlechl a pouze stáhl a naimplementoval s pomocí, i tak to dělalo neplechu ;) A pak následovalo opravné patchování :( Nic moc zábava ;)
-Jak už psali kluci, je lepší to heslo vidět a ne vždy Ti ostatní Users koukají přes rameno, ani nespočítám, od doby, co asistuji s testy sl, kolik lidí bylo schopno skrytě heslo napsat špatně ;)
Snaha systém zdokonalovat i vylepšovat na základě různých poznámek je stále, ale zas jde o složitost implementace ;)
Koukni, testuj, každý hosting je jiný stejně jako náročnost na db atd ;) Pozor, bez Innodb nelze systém nainstalovat ;)