Diskuse

Téma: Vydání pluginů pro verzi 8

Začal jsem uvolňovat ke stažení první pluginy, jedná se například o konfigurovatelný motiv Chameleon, WYSIWYG editor TinyMCE nebo pluginy pro alternativu systémové 3D captchy a další...

V tuto chvíli je vydáno 11 pluginů, dalších 11 čeká na vytvoření popisu a zhruba dalších 6 pluginů musí projít revizí než budou moci být uvolněny.

Pluginy před vydáním:
- uzamykání komentářů článků
- backlinky (ve verzi 8 v základu již nejsou)
- registrace souborů se zdroji css a js
- komentáře ke galeriím
- Markdown pro obsah stránek
- phpmailer využívající SMTP k odesílání emailů
- hezčí formát (HTML) odesílaných emailů
- 2 pluginy pro barevné zvýraznění kódu v příspěvcích

A v neposlední řadě plugin BetterForum, který umožní organizovat více systémových fór do skupin, využívajíce novou systémovou vlastnost vícenásobné zanořování stránek.

Na co se těšit dále?
- uživatelské role (novinka)
- generování sitemap.xml (nově automatické, v závislosti na změnách)
- nový memberpanel
- další pluginy a HCM z verze 7

Čeho se nejspíše nedočkáte?
- ProfilePlus - diky nařízení na ochranu osobních údajů, je téměř nemožné zobrazit něco více, než zobrazuje základní systémové řešení.
postZaslat odpověď
Zase malý krůček kupředu, uvolnil jsem dalších 9 pluginů. 🎉
TinyMCE
Vydal jsem drobnou opravu pluginu. Odebral jsem tlačítko Upgrade, sloužící k pořízení premiových služeb jejich supportu.

FileManager pro WYSIWYG
Dočasně je nedostupný, podle GitHubu je nějakou dobu neudržovaný. A musím ho opravovat sám. Ale potřebuji aktuálně vydávat jiné hotové pluginy.
Uvolnil jsem motiv
- Minimalistic
a pluginy:
- Post EditInfo
- Better Forum
Vydal jsem plugin MultiPanel, který je nástupcem pluginu Memberpanel známého z předchozí řady systému. Obsahuje avatar, jméno uživatele, volitelné zobrazení uživatelské skupiny, volitelné zobrazení počtu nepřečtených vzkazů a nově dva režimy zobrazení. Novinkou je i rozšiřitelnost pomocí pluginů.

img
Ahoj, nějaký Kalendář akcí existuje?
Pro předchozí řadu systému existoval Archiv od wall.cz Pro aktuální řadu, ještě není spousta pluginů převedena, pracuji na tom průběžně.

Co se týče kalendáře jako takového, mám připravenou jednoduchou knihovnu, která kalendář umí vykreslit. S událostmi jsem počítal, nějaké zvýraznění tam je. Aktuálně ovšem neexistuje jako plugin pro systém.

Popiš mi svou představu toho kalendáře a já se pokusím v dohledné době o realizaci.
To by bylo skvělý... Je to webík pro kapelu, nebo třeba pro hasiče, tedy jen vykreslit kalendář s vyznačenými dny nějaké akce a po kliknutí na akci zobrazit jají popis, např. jako článek.

Případně další verze je výpis akcí které budou - pod sebou a které již byly. V rámci nějakého boxu po straně.
Přidán plugin Article End pro nastavení data pro ukončení platnosti článku. Články se po nastaveném datu nezobrazují ve výpisu na webu.
Přidán plugin Sitemap, který generuje soubor sitemap.xml a automaticky ho aktualizuje při změnách obsahu na webu pro lepší indexaci adres pro roboty.
Přidán plugin HCM Content, který umožnuje pomocí HCM vkládat obsah (sloupec: content) jedné stránky/článku do jiné.
Strana: 1 2 další »