Děkuji za nasdílení. Bohužel se mi šablona nedaří zprovoznit. Zkoušel jsem přijít na to proč, ale nevím si rady...
Podotýkám, že jsem obsah archivu sl-shadow-box.rar rozbalil do složky plugins\templates\sl-shadow-box.
V administraci webu v záložce Rozšíření jsem po stisknutí tlačítka Znovu načíst rozšíření v pohodě našel motiv sl-shadow-box.
V záložce Nastavení jsem tento motiv nastavil jako výchozí. Během těchto operací nevyskočila žádná chyba.
Nyní jsem při pokusu o zobrazení webu obdržel prázdnou stránku. Administrace je OK.
Výpis zdrojového kódu stránky:
<!DOCTYPE html>
<html lang="cs">
<head>
<meta charset="UTF-8">
<meta name="generator" content="SunLight CMS 8">
<meta name="description" content="">
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
<link rel="stylesheet" href="/sl8/plugins/templates/sl-shadow-box/style.css?_1" type="text/css">
<link rel="stylesheet" href="/sl8/plugins/extend/lightbox/Resources/css/lightbox.css?_1" type="text/css">
<script>var SunlightVars = {"basePath":"\/sl8\/","labels":{"alertConfirm":"Opravdu chcete prov\u00e9st tuto akci?","loading":"Na\u010d\u00edt\u00e1n\u00ed..."},"settings":{"atReplace":"[zavinac]"}};</script>
<script src="/sl8/system/js/jquery.js?_1"></script>
<script src="/sl8/system/js/sunlight.js?_1"></script>
<script src="/sl8/system/js/rangyinputs.js?_1"></script>
<title>Úvod - Pokusný web</title>
</head>
<body class="t-page homepage">
Nenačítá se celý kód stránky...
Při pokusu o uložení konfigurace motivu sl-shadow-box jsem obdržel tuto chybovou hlášku:
Chyba
[1/1] Error: Class "SunlightTemplate\SlShadowBox\DB" not found in D:\xampp\htdocs\sl8\plugins\templates\sl-shadow-box\Configurable.php on line 75
#0 D:\xampp\htdocs\sl8\system\class\Action\Action.php(49): SunlightTemplate\SlShadowBox\CustomConfig->execute()
#1 D:\xampp\htdocs\sl8\admin\action\modules\plugins-action.php(35): Sunlight\Action\Action->run()
#2 D:\xampp\htdocs\sl8\admin\action\module.php(41): require('D:\\xampp\\htdocs...')
#3 D:\xampp\htdocs\sl8\admin\index.php(45): require('D:\\xampp\\htdocs...')
#4 {main}
Tak nevím v čem je chyba...
Motiv jsem zkoušel jak v XAMPPu, tak na webhostingu (Endora). Výsledek je stále stejný...
Do souboru Configurable.php
si mezi řádky 6 a 7 přidej
use Sunlight\Database\Database as DB;
Nebo smaž funkci na řádcích 71-78, tento motiv byl dělaný podle jiného ode mne. Tam to sloužilo k navýšení cache id pokud se ukládala konfikurace pluginu, protože se tam měnilo css a bylo potřeba to aktualizovat. Tady to bude nadbytečné...
Jirko, děkuji za rady. Vyzkoušel jsem obě možnosti, ale bez úspěchu. Vlastně dílčí úspěch se dostavil: nevyskakuje chyba při ukládání konfigurace šablony... 🙂
Kde je problém přesně ti nepovím, stávkuje mi XAMPP - opět už po několikáté... php běží, ale padá mi databázová služba.
V souboru template.php
nahraď řádky 5 a 6 tímto
defined('SL_ROOT') or exit;
$config = Template::getCurrent()->getConfig();
Dělal jsem to velmi narychlo, omlouvám se za chyby.