Diskuse

Téma: Prosba k CX (CzechXicht)

Ahoj, mohu tě poprosit o úpravu šablony sl-shadow-box pro aktuální Gitovou verzi SL8? Šablona je velmi povedená a bylo by škoda ji nevyužít. Pokoušel jsem se o úpravu sám, ale mé schopnosti a znalosti na to bohužel nestačí.
postZaslat odpověď
ZDE si můžeš stáhnout mnou upravenou verzi 3.

Je to blesková úprava, kdyby tam byly chyby, napiš. Jinak, jak vypadá tento layout pro mě v ostrém provozu, můžeš vidět například zde. Je to skoro stejný, jako shadow.
Děkuji za nasdílení. Bohužel se mi šablona nedaří zprovoznit. Zkoušel jsem přijít na to proč, ale nevím si rady...

Podotýkám, že jsem obsah archivu sl-shadow-box.rar rozbalil do složky plugins\templates\sl-shadow-box.

V administraci webu v záložce Rozšíření jsem po stisknutí tlačítka Znovu načíst rozšíření v pohodě našel motiv sl-shadow-box.

V záložce Nastavení jsem tento motiv nastavil jako výchozí. Během těchto operací nevyskočila žádná chyba.

Nyní jsem při pokusu o zobrazení webu obdržel prázdnou stránku. Administrace je OK.

Výpis zdrojového kódu stránky:
<!DOCTYPE html>
<html lang="cs">
<head>
<meta charset="UTF-8">
<meta name="generator" content="SunLight CMS 8">
<meta name="description" content="">
<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
<link rel="stylesheet" href="/sl8/plugins/templates/sl-shadow-box/style.css?_1" type="text/css">
<link rel="stylesheet" href="/sl8/plugins/extend/lightbox/Resources/css/lightbox.css?_1" type="text/css">
<script>var SunlightVars = {"basePath":"\/sl8\/","labels":{"alertConfirm":"Opravdu chcete prov\u00e9st tuto akci?","loading":"Na\u010d\u00edt\u00e1n\u00ed..."},"settings":{"atReplace":"[zavinac]"}};</script>
<script src="/sl8/system/js/jquery.js?_1"></script>
<script src="/sl8/system/js/sunlight.js?_1"></script>
<script src="/sl8/system/js/rangyinputs.js?_1"></script>
<title>Úvod - Pokusný web</title>
</head>
<body class="t-page homepage">

Nenačítá se celý kód stránky...

Při pokusu o uložení konfigurace motivu sl-shadow-box jsem obdržel tuto chybovou hlášku:
Chyba

[1/1] Error: Class "SunlightTemplate\SlShadowBox\DB" not found in D:\xampp\htdocs\sl8\plugins\templates\sl-shadow-box\Configurable.php on line 75
#0 D:\xampp\htdocs\sl8\system\class\Action\Action.php(49): SunlightTemplate\SlShadowBox\CustomConfig->execute()
#1 D:\xampp\htdocs\sl8\admin\action\modules\plugins-action.php(35): Sunlight\Action\Action->run()
#2 D:\xampp\htdocs\sl8\admin\action\module.php(41): require('D:\\xampp\\htdocs...')
#3 D:\xampp\htdocs\sl8\admin\index.php(45): require('D:\\xampp\\htdocs...')
#4 {main}

Tak nevím v čem je chyba...

Motiv jsem zkoušel jak v XAMPPu, tak na webhostingu (Endora). Výsledek je stále stejný...
Do souboru Configurable.php si mezi řádky 6 a 7 přidej
use Sunlight\Database\Database as DB;
Nebo smaž funkci na řádcích 71-78, tento motiv byl dělaný podle jiného ode mne. Tam to sloužilo k navýšení cache id pokud se ukládala konfikurace pluginu, protože se tam měnilo css a bylo potřeba to aktualizovat. Tady to bude nadbytečné...
Jirko, děkuji za rady. Vyzkoušel jsem obě možnosti, ale bez úspěchu. Vlastně dílčí úspěch se dostavil: nevyskakuje chyba při ukládání konfigurace šablony... 🙂
Kde je problém přesně ti nepovím, stávkuje mi XAMPP - opět už po několikáté... php běží, ale padá mi databázová služba.
V souboru template.php nahraď řádky 5 a 6 tímto
defined('SL_ROOT') or exit;
$config = Template::getCurrent()->getConfig();
Jirko, moc děkuji za dílčí úpravy kódu šablony. Úprava template.php zabrala. Děkuji také golfinovi.
Tato minimalistická šablona se mi moc líbí. Přimlouvám se o její zařazení do portfolia SL8...

Edit: Zkusil jsem podle úprav sl-shadow-box v3 modifikovat i sl-shadow-box v4 od CX. A zdá se, že funguje... 😲
Viz: http://nasedlovice.hys.cz/upload/file/sl-shadow-box-vratino.rar
Dělal jsem to velmi narychlo, omlouvám se za chyby.