Heading vykresluje nadpis stránky, v administraci se dá uvést samostatně mimo "obsah".
Breadcrumbs je drobečková navigace zobrazuje aktuální cestu ke stránce kde se právě uživatel nachází. Např články > název kategorie > název článeku nebo diskuse > název topicu
Ale nezobrazuje první prvek "Domů" (./), to rozdělené uživatelské nastavení je novinka a asi to není zohlednené.
Backlink je odkaz na rodičovskou stránku, tedy nadřazenou. Takže pokud nemáš stránku zanořenou například ve skupině, nic ti to nevykreslí.
První dvě vysvětleno a pochopeno
Backlink ovšem nefunfuje například v tom foru, co jsem Ti posílal. Nadřazená stránka je sekce a pod ní forum. Zde to nechce zobrazovat. Takže to zřejmě funguje jen u skupiny. Jak se domnívám.
Backlink teď nemá žádnou interakci s hierarchií. Je to spíš pozůstatek SL 7.. proto je volitelný. Na drobečky v nastavení se podívám.
Pavle, Backlink by se hodil. Momentálně nefunguje.
Jak jsem psal, backlink není určen pro nadřazené stránky. Pokud to chceš mít všude, půjde to jednoduše zařídit pluginem 🙂
Ježiš, néé všude ... Ani drobeček není dobrej všude. Já to zatím řeším natvrdo kodem. Ale uvažuji nad tím, že bych na to zkusil napsat něco, nejakej HCM, nebo ten plugin. Aby to bylo konfigurovatelný. Ale zatím backlink nefunguje vůbec. Respektive funguje pouze v nastavení uživatelskýho účtu. Ale jinde nikoliv.
🙂 Jirko, vím o něm. A i jsem se chtěl inspirovat tímto pluginem. Díky. A budu rád. Dělám toho nyní moc najednou. nemyslím jen Sunlight. *usmál se*
Backlink se používá v modulech (8x) a v tématech ve fóru, nikde jinde. Tzn. oproti SL 7 odpadl backlink z podstránek skupiny (SL 7 "rozcestník"). Jinak by to mělo být stejné. 😕 Ale možná mi něco uniká 😄
Vyhledej si v kódu $_index->backlink =
Funguje přímo v daném tématu fora, topic? se to jmenuje? Ale v seznamu danných for to nefunguje. A tam to je žádoucí.. Kde ještě to má fungovat, co myslíš Těmi moduly? (asi vím, ale není Dokumentace)
Ale asi předbíhám. Ono, přeci jenom není ještě sepsána dokumentace. Ty Pavle, protože je to stále nevydané, ale i tak už se o to zajímáme, mohu nějak pomoct? I jen tím, že napíšu nějaký návod, něco co máš zde pro sedmičku. Takové to, tak se má chovat tento HCM, tak tento modul. Samozřejmě s tím, že to budu vědět a dokáži to napsat z vlastní zkušennosti. Ale tím, že tu osmu zkoumám, už jsem něco pochytil. Tak, kdybys o to stál, pomůžu.