Teď jsem na to koukla přes mobil a tam to je .. úplně mě to překvapilo 😲 😁
Takže jsem vymazala cookie a už to vidím i v pc 🙂
Problém je tak vyřešen 😎
reCaptcha Plugin se stejně jako systemová 3D Captcha nezobrazuje přihlášeným uživatelům, není to tím?
Ajo, to bude ono .. jak jsem to pročistila, tak mě to vyhodilo , tak proto jsem to teď viděla ... a předtím nic 🙂
Zdravim, suvisi to s reCaptcha
Viem niekde systemovo vypnut 3d captcha?
V Sunlight 8.0 plugin este nepodporuje ak dobre viem, takze som pridal google reCaptcha v2 na stranku s mail formom (floating bez checkboxu), a rád by som deaktivoval 3D a nejako neviem najst kde to je 😕
vopred dakujem, ak ma vie niekto "osvietit bozskou ziarou" vedomosti 🙂
Dakujem, vlastne som potreboval iba plugin, ktory funguje aj na 8.0
Snazil som sa hacknut, co vlastne uz ani netreba hacknut 😁
Jirko, technicky, jaký je rozdíl mezi Tvým pluginem a originální capthou od Pavla? Myslím nyní ohledně bezpečnosti. Je ta varianta s google v něčem lepší, nebo je to stejné? Používám základní sun capthu protože se mi líbí, je jiná než co vidíme ve světě. Ale Tvůj plugin je taky zajímavej, tak přemýšlím, zda ho nepoužít.
Bohužel už se spamboti naučili číst i systémovou 3D Captchu, přes Google reCaptchu se občas taky něco dostane, ale ne v takové míře. Obzvláště pokud je nastavena tvrdě.
Je to prostě alternativní možnost jak si chránit web. Je na každém, aby se rozhodl jaké řešení mu vyhovuje. A právě kvůli častým průnikům zkrz 3D Captchu je reCaptcha plugin i zde na oficiálním webu
Aha, hmm. To je nemilé. A co myslíš tím "nastavena tvrdě". Promiň že se na to takto ptám, já tu capthu z googlu nikdy neřešil, tak vůbec nevím o co vlastně jde.