Zdravím, na našem webu využívajícím SunLight se nám objevil zajímavý problém. Máme povolenou registraci, všechny kontroly proběhnou v pořádku (jestli už zadaný uživatel existuje, duplicitní emaily etc.), ale uživatel se nikdy nezapíše do databáze. Skript však proběhne v pořádku - na začátek i konec INSERTu jsem si dala kontrolní hlášku a vše se mi vypíše. Stejně tak nastavování informací v profilech se do databáze zapisuje jak má, takže problém v připojení určitě není. Tohle je náš jediný problém a já už si opravdu nevím rady, kde by mohla být chyba.
Přesouvali jsme stránky ze zkušebního webu na Endoře na Wedos, nicméně SunLight je čistě znovu nainstalovaný a přeneseny jsou pouze soubory jako template, funkce atd. Na zkušebním webu je verze 7.5.2, na novém 7.5.5 - mohl by být problém tam? To se mi však nezdá, protože vše ostatní jako vkládání příspěvků a úprava stávajících uživatelů proběhne jak má.
Díky moc za odpovědi, opravdu už si nevím rady. Ani kde bych měla chybu hledat.
Přesouvali jsme stránky ze zkušebního webu na Endoře na Wedos, nicméně SunLight je čistě znovu nainstalovaný a přeneseny jsou pouze soubory jako template, funkce atd. Na zkušebním webu je verze 7.5.2, na novém 7.5.5 - mohl by být problém tam? To se mi však nezdá, protože vše ostatní jako vkládání příspěvků a úprava stávajících uživatelů proběhne jak má.
Díky moc za odpovědi, opravdu už si nevím rady. Ani kde bych měla chybu hledat.