Diskuse

Téma: Nefunguje vkládání odkazů v adminu

.. jak jsem tu dlouho nebyla, zjistila jsem až teď, že "nové" rozšíření administrace - WYSIWYG editor TinyMCE + FileManager ...
Tak to tu zkouším, je to super, to mi chybělo :) ... ALE ! Jediné tlačítko co mi tam nefunguje a nic nedělá je vložit/upravit odkaz .. a nevím proč ? Vůbec nereaguje 😞
Prosím čím by to mohlo být a jak to mohu opravit ?
Děkuji.
postZaslat odpověď
Ilka: vítám Tě opět v aktivitě u nás :D Troufalý dotaz nijak znevažující Tvou šikovnost, ale napíšeš si určitě vždy texty jež má být odkazem, zvýrazníš a poté klikneš na "vytvořit / upravit odkaz", že? Jinak jedinou možností je opět přehrát plugin daného wysiwyg editoru ;)
Bohužel jsem na tento problém narazil asi před dvěma dny taky, o víkendu snad budu mít čas a prověřím kde je problém...
Budu ráda za prověření .. jedno jediné tlačítko, které se samozřejmě snažím použít tak jak se má, ale prostě nic nereaguje 😞 , zkoušela jsem i v jiném prohlížeči a je to stejné, žádná reakce ..

Díky.
Trochu jsem hledal a nefunguje to na více webech. Někde doporučovali použít addon advlinks, musím to pak prověřit.
Zdravím, opět nechci prudit, ale na hostingu www.endora.cz na serveru slonice vše ok, právě píši osobní blog a odkazy fungují, jak mají, zvýrazním, kliknu, doplním, uložím a jede ;)
Podotýkám, že řeším editor v aktuální verzi 7-5-5 ;)
@Marty9xxxx A to máš obyčejný TinyMCE nebo ten s integrovaným ResponsiveFilemanagerem? Teď jsem to testoval a v obyčejných to funguje správně.

Bohužel v WYSIWYG editor TinyMCE + FileManager byla nějaká chybka. Opravený ZIP jsem již nahrál na web, stačí stáhnout a znovu nahrát.
Jirka Daněk: Samozřejmě ten obyčejný, tam je to ok ;) Proto jsem se divil, že to někomu zlobí :D
Super, funguje ...
Děkuji za opravu 🙂