Diskuse

Téma: Výpis vyhledávání s podmínkou podle levelu skupi

Dobrý den všem, snažím se upravit soubor search.php, konkrétně výstup vyhledávání tak, aby zobrazil vyhledávané téma podle přihlášených uživatelů a jejich úrovní skupin. V originálu vypíše vše a je jedno zda je člověk přihlášen, nebo není a jakou má úroveň přístupu. To znamená, že každý v podstatě uvidí vše, i do neveřejných for a tak dále. Což chci změnit.

Oroginální kód výstupu je tento (řádky 226 až 237 souboru search.php):
$module .= "
<h2 class='list-title'><a href='" . $item[0] . "'>" . $item[1] . "</a></h2>
<p class='list-perex'>" . $item[2] . "</p>
";
if (isset($item[3])) $module .= "<div class='list-info'>" . $item[3] . "</div>\n";
}
} else {
$module .= "<br />" . _formMessage(1, $_lang['mod.search.noresult']);
}

} else {
$module .= "<br />" . _formMessage(2, $_lang['mod.search.minlength']);

Zde vidím, že musím změnit, respektive upravit proměnou $item[2] tak, aby vypisovala hledané téma podle úrovní přístupu uživatele. Předpokládám, že by to šlo nějakou podmínkou.

Nechci aby to někdo za mě udělal. Chtěl bych požádat o takové nakopnutí, kde hledat v systému informace o skupinách uživatelů, abych je mohl použít pro podmínku tohoto výstupu. Tady trochu tápu.

Děkuji
postZaslat odpověď
Nastavení minimální úrovně u konkrétní stránky by mělo z vyhledávání odstranit příspěvky, na které nemá dána skupina oprávnění
No, a to se právě neděje. Mám rozcestník pro forum nastaven na úroveň 500 a i přes to příspěvky z tohoto rozcestníku fora se po vyhledání zobrazí. Samozřejmě, pokud na ně najedu a chci je otevřít přímo ve foru, nepustí mě to. Ale ve výpisu hledání se zobrazí. Což vidím tedy v tom případě jako chybu.

PS: mám nejnovější veri SunLight.
Úroveň se z rozcestníku nepropisuju do podstránek. Vypisují se i v případě, že má fórum úroveň 500?
Aha, asi to chápu. Fórum, jako rozcestník má úroveň přístupu 0. Pak tam mám podsekce Fora, některé s nulou, některé s úrovní 500. To znamená, že bych musel zřídit tedy dva rozcestníky, jeden s nulou a druhý s další úrovní. Je to tak že. *usmál se*
Mimochodem výsledky vyhledávání se dají ovlivnit pomocí extendu mod.search.results
Jo, díky za info *usmál se*
Všechny moduly se dají nahradit vlastním skriptem. Takže doporučuji nedělat žádné zásahy přímo do systému, komplikuje to aktualizace na nové verze
To máte pravdu. Popřemýšlím, co s tím provedu.