Diskuse

Téma: AjaxFileManager

Pokud do nové verze SL nahraji AjaxFileManager, tak nefunguje prochazení složek. Mám v upload složce podsložky a pokud na nějakou v AFM kliknu, tak se objeví jen prázdná plocha.

Ukázka zde: https://www.youtube.com/watch?v=v88Xa1EbwdU&feature=youtu.be
postZaslat odpověď
Verze 7.5.4 neměnila nic, co by se jakkoliv dotklo tohoto rozšíření (používá jen pár konstant) 🙂 Lokálně se mi problém nepodařilo nasimulovat. Možná bude problém ve verzi PHP. Nemám teď moc času zjišťovat příčinu, takže pokud by jsi něco zjistil, dej vědět.
Zdravím, narazil jsem na úplně stejný problém se stejným chováním. Netýká se jen nejnovější verze, ale i starších. Došlo k tomu spontánně u webhostingu na Wedos.cz poté, co tam zapnuli IDS/IPS ochranu. Tj. řekl bych, že se to bude týkat všech, co hostují na wedosu. Kontaktoval jsem jejich podporu, ale nezdá se, že by si s tím věděli rady. Tvrdili, že plugin se snaží dostat mimo kořenovou složku. Máte někdo nějaký nápad/řešení? Předem díky.
Zdravím,po sáhodlouhé diskuzi s podporou na Wedosu část nově zavedených pravidel vypnuli,takže ajaxfilemanager zde (zatím) opět funguje.