Diskuse

Téma: Skupiny uživatel na dobu určitou

Ahoj,
chci se zeptat, zda by šlo do administrace přidat dočasné přidělení skupiny uživateli. Například registrovanému uživateli nastavit moderátora na z dní nebo do určeného data? (Případně i nastavení od kdy)
Děkuji :)
postZaslat odpověď
Šlo.
Všechno jde, jenom malé děti a noviny se musí nosit. I chcíplá koza jde, ta jde stáhnout.

Napsat si vlastní rozšíření, nebo si jej za určitý obolos nechat napsat.
Domnívám se, že jednodušší je si to v administraci nastavit. Kolik takových případů bude a jak často to budete využívat?
Já jsem kdysi dělal na klanovkách to, že registrované uživatele jsem si vypisoval na stránku a povolená osoba jim potvrzovala vyšši skupinu změnou id skupiny v DB
Ideální by bylo podle šablon, počet uživatel je dle zásluh (např. po zaslání X počtu příspěvků bych - manuálně - nastavil práva moderátora s vyššími právy na rok (zde ta šablona)
Jirko,
v tomto případě to je nutné hlídat a jak skupinu nastavit, tak ve správný čas i zrušit. A právě tomu hlídání na "zrušení a návratu na nastavenou jinou skupinu - nejčastěji nižší - bych se chtěl vyhnout automatizací.

Jako příklad funkčnosti takového mechanismu uvedu různé předplatné na dobu určitou.. zkrátka vyprší čas a z "předplatného" přenastaví systém uživatele zpět na "bez předplatného"
Mrkni na sys.cron http://sunlight.shira.cz/dokumentace/pluginy/extend#a_cat_11_sys pokud si to sikovne napises... udelas tabulku a budes hlidat datumy... treba 1x za 24h ...
Domnívám se, že v tomto případě by postačoval jednoduchý plugin v administraci, který by zabezpečil uživatelské nastavení (formulář) a uložení dat do tabulky (např. ID uživatele, původní level, čas vrácení) a extend plugin (CRON) by pak vše po platnosti časového údaje vracel zpět.
No, upřímně, nejsem v tomto sběhlejší, než zkopírovat soubor přes ftp nebo zapsání části kódu do souboru někam..

Zcela určitě do toto nezvládnu napsat sám :(
Jako plugin v administraci, například v ostatních funkcích by bylo nejlepší řešení...
Inspirovat se můžete např. ze souboru users-list.php.

Pokud alespoň trochu ovládáte php, pak by to neměl být problém. Dokumentace je velice srozumitelně zpracována.
Tak se zadařilo?
Pokud ne, kde je problém, nástin řešení, ...
Strana: 1 2 3 4 další »