Diskuse

Téma: Jak vytvořit menu

Ahoj lidi, rozhodl sem se, že si udělám blog a navrhl jsem si ho poměrně zajímavě, ale teď sem narazil na mini problém. Mám různý záložky fotbal, hokej, tenis, atd v hlavním menu a potřebuji, že když dám třeba fotbal, tak se mi zobrazí v druhém menu položky např: Sportovci, výsledky atd a pak zase když kliknu na hokej, tak aby tam bylo jiný menu např. vstřelené branky, brankáři atd.

Jak to lze udělat, nějak mě nic nenapadá.

Díky za radu
postZaslat odpověď
Nazdar,

ak potrebujes vytvorit menu na baze css tak kolega na svojom webe opisal jeden postup ako vytvorit nieco co by splnalo podmienku viacerych urovni : http://www.mojezaliby.cz/web-stranky/pekne-menu-pro-web-htmcss

Sadman
No já to pochopil tak, že nepotřebuje víceúrovňové menu, ale dvě menu, jedno hlavní co poté ovlivní zobrazení druhého. Sice stylováním rozbalovacích menu mne to napadlo, ale musel by dořešit aby se zobrazovalo po kliknutí a mizelo po kliknutí na jinou položku (nějakým tím JS).
Antonio, přesně tak.
Něco takového jsem řešil tady (ale pak z toho sešlo)
http://www.miseprozdravi.cz/test/
Mám to udělané jako HCM
Když mi pošleš kontakt, tak ti to pošlu a můžeš si to upravit.
Na taketo nieco sa da využiť aj extrabox. Videla som to použite napriklad na stranke www.okna-dvere.sk kde sa lave menu meni v zavislosti na horizontalnom menu.
Jo, přesně tohle bych taky rád věděl jak udělat aby položky hlavního menu způsobily změnu podmenu - přesně stejně jako na www.okna-dvere.sk. Poradíte někdo jak na to? Díky!
Pokud jde o modul Extrabox tak ten byl funkční na verzi 7.5.2, od verze 7.5.3 není dostupný ke stažení jako vetšina modulů, aktuálně autor systému pracuje na nové verzi, která bude přelomová. Většinu modulů bude potřeba přepsat a přizpůsobit, což by teď znamenalo dvojí práci.
Mudul extrabox je zase ke stažení, a mě by zajímalo jak to přesně funguje ? Potřeboval bych vytvořit několik dalších menu, které by se zobrazovali jen na určitých stánkách. Poradíte mi někdo prosím ?

EDIT: Vyřešeno.. Nemohl jsem najít událost stránky
Doplnil jsem obrázek, který pomůže do budoucna v hledání Událostí