Diskuse

Téma: ruční instalace systemu

ahoj prosim nemohl by mi nekdo nahrat videjko jak si nainstaluju system ručně? sice na endoře je rychla instalace ale nikdy nevim kdy to budu potrebovat kdybych treba nekdy šel na jinej hosting

zkousel jsem to podle ctime.html ale nechapu jak to mam udelat stou databazi databazi vytvorim a nevim co dal videjko by mi moc pomohlo děkuji
postZaslat odpověď
Kluci on to zvládnul...Byl jsem se juknout k němu na tu stránku a klučina to dal. Jemu asi jen nedošlo, že soubor ctimne má číst. Gratulace!!!!!! Hlavně nám.... 😲 😲 😲
Hoši, vaše trpělivost je přímo bezmezná, já už bych ho poslal do ....věčných lovišť. Nechápu, že někdo, kdo neumí číst a spustit instalaci vůbec do něčeho pouští 😕 Proč si neregne třeba e-stránky, kde má skoro vše hotový!
Nechci vědět, co bude následovat, po instalaci, jaké budou další dotazy 😄

Smekám před vámi
Mikycarp, na tvoje reci nejsu zvědavej piš si to nekde jinde
Sanyo151 klídek... být tebou mlčím, je tu 30 postů kde se ti snaží někdo vysvětlit jak provést install... myslíš že to je sranda? zkus se někdy zeptat na nějakou bejkárnu na diskuse.jakpsatweb.cz tam s tebou vyběhnou raz-dva... Neb se ti může stát že zde již odpověď třeba nedostaneš... tak UBER!!!
Strana: « předchozí 1 2 3 4