Diskuse

Téma: Instalace na WEDOS

Dobrý den, snažím se instalovat red.systém na webhosting WEDOS a při zadání adresy/install.php mi to vypisuje stále tuto chybu:
Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'Use of undefined constant __COMPILER_HALT_OFFSET__ - assumed '__COMPILER_HALT_OFFSET__'' in /data/web/virtuals/37700/virtual/www/install.php:2888 Stack trace: #0 /data/web/virtuals/37700/virtual/www/install.php(2888): _error_handler(8, 'Use of undefine...', '/data/web/virtu...', 2888, Array) #1 {main} thrown in /data/web/virtuals/37700/virtual/www/install.php on line 2888

Zloušel jsem kontaktoval i technickou podporu WEDOSu, ale odkázali mě na Vás. Zkoušel jsem verze s kompresí bez komprese, ale problém furt stejný.
Díky za každou pomoc...R.
postZaslat odpověď
Nepoužívej instalační php, ale rozpakovaný zip.
"Bez instalátoru (pro starší PHP)"
Vím, že je problém vyřešen, ale instalák mi u jiných lidí šlapal dobře (i když měl např. 30MB).
Na Wedosu? Mě nikdy nešel, alespoň tedy s aliasy.
mě to přijde na moc krátkou cestu "/data/web/virtuals/37700/virtual/www/install.php"
nemá ta instalačka být nahraná až do ".../www/mojedomena.cz/" ??
Jinak já na Wedos dycinky verzi bez instalátoru...
Když už tak v /domains/domena.cz
ale předchozí platí, instaluj verzi bez instalátoru.
ahoj mam 1 malej dotaz na webdosu nelze pouzit system s instalatorem? že tady písete ze ma použít ten bez instalatoru diky za informaci