Diskuse

Téma: Kolize js s lightboxem

Začlenil jsem do hlavičky script na prolínání obrázků v headeru. Bohužel to koliduje s lightboxem, který nefunguje. Nevíte někdo, jak tomu zabránit nebo nemáte nějaké podobné řešení?
postZaslat odpověď
Řešil jsem něco podobného. Většinou je tam zbytečně jeden z přidaných jquery souborů, jenž koliduje s lightboxem, který pak nefunguje. Mě stačilo jeden z přidaných souborů k slideru obrázků odstranit a všeje OK - jak slider, tak i lightbox. 😎
Mám jen link na jquery knihovnu a pak na js slider. Nemáte někdo odzkoušený slider?
Nevím jak to máš konkrétně řešení ale zkus oddělat link na jquery, myslím že jquery je tam už obsaženo a tím že ho tam načítáš znovu ti ten slider nejde. Zkus kdyžtak poslat URL, jinak slider třeba - http://nivo.dev7studios.com/
Presne tak, když se vklada slider tak ma v kodu i Jquery, to tam nedavejte, to uz system obsahuje, staci JS jen slideru. Slideru je mraky. Záleží co se vám líbí víc. Google vám jich najde mraky :)
Odstranil bych ten link na jquery. SL už v sobě jednu knihovnu má jak píše Elfik.
Díky pánové, bylo to ono. Nedošlo mi, že jsou to vlastně stejné knihovny.