Zdravím. Chcel by som sa opýtať ako zapíšem keď som si prerobil motív a chcel by som aby názov boxu bolo vo formáte h2
Diskuse
Téma: BOX
Ahoj,
sestavení kódu boxů si definuješ v config.php viz dokumentace/motivy (konfigurace motivu)
název _template_boxes_title. Zkus to a napiš.
sestavení kódu boxů si definuješ v config.php viz dokumentace/motivy (konfigurace motivu)
název _template_boxes_title. Zkus to a napiš.
áno ide to. Ďakujem 🙂
a ešte by som sa chcel opýtať že kde by som prepísal titulok sekcie alebo fora alebo tak.. aby nebol h3 ale h2
Není to H3 ale standartně H1. Doporučuji to tak nechat. Pokud ti sématika nehraje, laď ostatní prvky, na tohle raději nešahej.
Řešení je vypnout automatické titulky a psát je ručně.
Řešení je vypnout automatické titulky a psát je ručně.
A ešte by som sa chcel opýtať v čom môže byť problém a či by sa to dalo dajako upraviť to že keď vložím do boxu reklamu tak tak sa mi potom zle zobrazuje článok, fórum a podobne.

Je to na stránke www.nenudsa.net
Poradí mi niekto čo s tým mám robiť? ďakujem.

Je to na stránke www.nenudsa.net
Poradí mi niekto čo s tým mám robiť? ďakujem.
bez zaplé reklamy se to těžko vidí
no ten web je celkově strašně divokej problém vyřešilo odstranění cleaneru co je nad kometáři, ale ten je součástí kódu fóra... nebo pomohlo aby obsah byl také plovoucí (float: left) ale to by jsi mu musel nastavit rozměry
Reklama je stále zapnutá...
A neviem aj tak ako to mám nastaviť. A nerobí mi to len na fóre ale aj v článkoch a knihách... 😕
A neviem aj tak ako to mám nastaviť. A nerobí mi to len na fóre ale aj v článkoch a knihách... 😕
@Antonio vypni si Adblock (pěkně mu to maže půl webu 😁)
layout.css
#sidebar {
float: right;
width: 15%;
margin: 10px 0 10px -21em;
padding: 0;
}
#main {
width: 83%;
margin: 10px 23em 10px 0;
float: left;
}
.box {
padding: 10px 10px 20px 10px;
border: 5px solid #1F8ADE;
background: url(boxbg.jpg);
}
Šablona je ale fakt jedna velká divočina. Zkus si radši stáhnout něco pořádnýho.
layout.css
#sidebar {
float: right;
width: 15%;
margin: 10px 0 10px -21em;
}
#main {
width: 83%;
margin: 10px 23em 10px 0;
float: left;
}
.box {
padding: 10px 10px 20px 10px;
border: 5px solid #1F8ADE;
background: url(boxbg.jpg);
}
Šablona je ale fakt jedna velká divočina. Zkus si radši stáhnout něco pořádnýho.
adBlock nemám, ale ta reklama mu tam někdy skočí, někdy ne