Opět tu mám menší problém. Když nějakého člena označím ať už jako admina, či hlavního admina, nevím proč, ale když chce ten daný admin editovat článek, tak jej v administraci prostě vůbec nenajde. Vypíše to "nenalezena žádná položka" a tím to končí. V případě direktního pokusu o editaci se zobrazí "neplatný vstup". Zkoušel jsem to pro jistotu ještě přes cvičný účet, kde to ale jde (tedy pouze v případě, že je daný člen nastaven jako hlavní admin). Napadlo mě, že to může mít něco společného s IP adresou, ale nejsem si úplně jistý. Každopádně jinak netuším, kde je chyba.
Diskuse
Téma: Nemožnost editace článků ostatními adminy
neviem ci som dobre pochopil ale asi treba nastavit tim adminom kde maju povolenz vstup ci?
To nebude ono, pro skupinu jsou práva nastavena (zvlášť pro hlavního admina, tam je povoleno všechno). Tady jde o to, že jsem se už zkoušel přihlásit pod jiným účtem ve skupině hlavních adminů a šlo mi to. Ale když se přihlásí známý se stejnými právy, tak ty články prostě nevidí.
Ale to je úplně v pořádku, že lidé na stejné úrovni nemohou editovat cizí články... Vždy to může ten nad nimi kdo na to má nastavená práva
Aha, takže musím udělat další skupinu s vyšší úrovní. Vyzkouším. Tak díky za informaci.