Diskuse

Téma: Multijazičnost v jednom SL

Měl bych dotaz je možné v SL udělat takový plugin či jiný jednodošeji aby byla možnost multijazičnosti?
Příklad mého nápadu s nedostatky:
Dva layouty naprosto stejné s tím že na hlavní straně třeba v byl výběr jazyku ovšem ten by přepinál pouze pouze layouty a ty by měly každý nastaven pouze jiný menu
příklad:
CZ:
<div id="colOne">
<?php echo _parseHCM("[hcm]menu,0,5[/hcm]");?>
EN:
<div id="colOne">
<?php echo _parseHCM("[hcm]menu,6,8[/hcm]");?>
tím by bylo definováno pouze menu
Ale zajimá mě uvodní strana dála by se nějakým způsobe definovat i hlavní defaultní strana kde by byl požde jiný jazyk?
postZaslat odpověď
No jednou jsem dělal HCM na přepínání motivů. Jeslti budu mít chvilku (možná dneska večer) předělám to jako plugin aby se nemuselo zasahovat do systému a pak by to mělo jít.
To by jsi byl opravdu hodný, myslím že nebudu jediný kdo by takový plugin využil.

Díky
Takhle nějak http://sl.valentik.cz/ by sis to představoval?
Ano to je přesně ono.

Jen jako doplněk zeptám se bude se dát k tomu přidát i automaticky výběr podle toho jazyku výběr i systemových languages?
\plugins\languages\en.php
\plugins\languages\de.php
\plugins\languages\default.php

Není to duležité spíše dotaz :-)
Ano i s tímto jsem počítal. Na mém odkazu je to i vidět, když přepneš na angličtinu a pak category1, tak je tam vidět anglická systémová hláška, že nejsou články.
To jsem si nedomyslel. Tak to je super je to přesně dle představ.

Díky už předem 😁
Zdravím Honzo jak se daří s pluginem?
No jsou 2 možnosti. Buď to pošlu jen tobě tak jak to je hned a nebo to doladím aby to zvládli instalovat i méně pokročilý uživatelé a pak to zveřejním. V druhém případě ale nemůžu slíbit žádný termín.
Díky za nabídku, ale dolaď to pro všechny vydržím :-)