Po najetí myší, stačí jednoduchá práce s nastylováním v CSS, už se to tu řešilo několikrát. Co se týče toho kliknutí, zatím tu nějaké jednoduché řešení nepadlo (padlo tu o využití javascriptového menu), ale to znovunačtení (či změna stylu, při otevření konkrétní stránky - rozcestníku,) by se jako řešení dalo také použít
ok, to rozbalovanie v CSS by som si aj vedel spraviť, ale jak to spravím v Administrácií? Pridám sekcie alebo jako?
přes rozcestník a do něj sekce apod.
aha, díky, som si nevšimol ten rozcestník 😄
Já bych už pomalu uživil i nějakou rozbalovací strukturu v admin Správci obsahu. Těch kategorií, podkategorií, rozcestníků, fotogalerií... eh. Začínám se v tom ztrácet, má to skoro metr a půl... a to poslední článek má ID jen 377.
já bych si s dovolením také dovolil požádat o důkladnější nakopnutí s rozbalovacím menu (a mě stačí normálně, menu na stránkách).
Ve verzi 7.4.x mám několik fungujících templatů s rozbalovacím menu (svislým), bohužel pro verzi 7.5.x to nejsem zaprase schopen dát dohromady. Co se v tomhle změnilo? Když to fungovalo v předchozí verzi, proč ne teď?
Děkuji že neztrácíte čas machrováním stylu hledej, už se tu řešilo. Řešilo, ale nenašel jsem že by se dořešilo, resp. že by někdo vypsal řešení které funguje nezávisle na platformě. (řešení které nejede v IE je bohužel nepoužitelné)
Děkuji za vysvětlení proč, hlavně bych ale potřeboval pomoci s tím jak.
Protože to už není záležitost pro BFU, jak toto docílit, aby menu fungovalo obdobně jako dříve.
Děkuji
ale odpověď byla také v tom příspěvku - buď přes CSS (pro zobrazení menu po najetí myší to jsou 2 řádky) a nebo přes javascript - těch je na webu k nalezení určitě velké množství a vybrat si musíš sám...
Tohle mi taky chybí, dříve to bylo přes nějaký JS v SL (kdo by si vzpoměl v jaké verzi to bylo a měl příp. vzhled pro starší, byl bych rád kdyby poslal na smetka@designflow.cz)