Diskuse

Téma: články

Zdravím Vás,jsem v tomhle úplná lama,tak bych potřeboval poradit s tímto problémem:
Vždy když napíši článek,tak se v něm automaticky vytvoří odkazy na nějaký cafe shop či co,lze tomu zabránit? Moc díky za odpověď.
postZaslat odpověď
Napište nám adresu stránek, věštit z koule nikdo neumí.
http://trznice.eu
Bod 1:
Jak správně pokládat dotazy

Bod 2:
A stačí číst: Endora.cz
Co chceme na oplátku?
Free webhosting Endora funguje ze sponzorských darů, na oplátku na každý web
do patičky nebo do webu umisťujeme maximálně pět sponzorovaných odkazů.
Tyto odkazy nijak neomezují Váš projekt, neodkazují totiž na pochybné nebo závadné stránky.
Myslím, že to hovoří za vše...
A já myslel,že jim stačí ty odkazy v té patičce...,tak to je mazec!!!
Jistě že stačí, záleží jak si <endora> dáte do template
Ja si myslim, ale nejsem si uplne jisty, ze to neovlivnis. Proste nektery slova to zmeni na reklamu. Stejnej problem jsem mel u jedny zakazky - klanovky blackangels.clanweb.eu. Nakonec jsme poridily placeny hosting blackangels-wot.cz

Dalsim duvodem pro zmenu bylo FUP a stabilita MySQL serveru, doporucoval jsem ic.cz ale ted i oni maji asi nejake problemy. Jeden z webu co jsem delal se obcas nacte az na treti pokus. Upravovany neni!
To vkládání do stránky jsem si mohl deaktivovat v administraci kliknutím na Reklama, kde jsem zrušil zaškrtnutí možnosti "Pokud možno nezobrazovat reklamní patu".
Jak psal Jirka, za tři pětky za měsíc člověk sežene kvalitní hosting bez reklam a nemusí řešit tyhle problémy.
I zadarmo seženete kvalitní hosting bez reklam. Můžete si vyzkoušet ten náš www.moxo.cz.
Můžu si sem dát taky reklamu? 😎