Diskuse

Téma: Klikni a publikuj...

Ahoj, teprve se SunLight začínám a ať dělám co dělám, nemůžu na stránku za pomoci značek [hcm][/hcm] dostat položku, která by byla přístupná na postranním panelu a po kliknutí otevřela okno "vytváření článku".
Jde mi o to, aby uživatel prostě klikl na položku "publikuj", nebo "vlož článek" atp, a hned se mu otevřela obrazovka s textovým editorem pro tvorbu článku.
Jak na to? Díky za radu. 🙂
postZaslat odpověď
Tak jako tak je to unikátní modul a díky za něj, i za rady a vychytávky kolem :-)
Po pár dnech testování konstatuju, že modul funguje dobře. Problém nastává s použitím Internet Exploreru a některých mobilních prohlížečů. V Exploreru nenaběhne editor a na mobilních browserech do editoru nelze vstoupit. Ideální by bylo přiďelat k stvajícímu ještě obyčejnej editor, jako je třeba tady v komentářích, s možností přepínat mezi nimi.
IE by mělo. Jaká verze? Mobil - blbost. Některé nedávají ani pořádně CSS natož pak javascript.
Koukám že to byl IE 7. IE 8 už je v pohodě. 🙂
Týjo, něco takovýho jsem hledal! 😄 Šel by tam dát místo TinyMCE nějaký jiný editor, například CKEeditor?
Zkouším to předělat na CKEditor (nahrál jsem ho na server a do scriptu v modulu zadal cestu, ale nedaří se, nedaří. Víc nezvládnu, prosím o radu. 😞
Zdravím, je nějaká možnost úpravy tohohle modulu, aby uživatel s právy redaktora mohl publikovat bez schvalování? U redaktoru mam povoleno prispivani bez nutnosti schvalovani, ale nejak to s timto modulem nefunguje.
Jiste, radek $newdata['confirmed']=0;uprav takhle:$newdata['confirmed']=(_loginright_adminneedconfirm ? 0:1);Pak by to melo brat podle toho jestli dana skupina ve ktere je prihlaseny uzivatel ma nastaveno ze muze psat clanky bez schvaleni.
Akorat tedy nechapu na co je HCM modul na vlozeni clanku pro skupinu ktera ma pravo psat clanky a muze je psat v administraci.
Tenhle modul byl napsan pro to aby mohli clanky vkladat neprihlaseni uzivatele.
Zdravím, mám sl verzi 7.4.2. a chci se zeptat jak ten hcm modul zaktivuji? Soubor publikuj.php jsem nahrál do adresáře: require/custom_hcm/ a do sekce jsem zadal toto: [hcm]custom,publikuj[/hcm] ale nefunguje to.

Nejspíš jsem vše udělal špatně, ale nikde jsem nenašel návod a postup jak ho zprovoznit... Díky za případné odpovědi