Diskuse

Téma: Vlastní searchbar

Zdravím
řešili jste někdo vlastní podobu searchbaru? Klasická podoba formulář + tlačítko se mi do mé šablony absolutně nehodí, mám udělaný svůj, ale nejde mi zprovoznit. Pokusy byly zatím takové, že jsem search.php nakopčil do složky se šablonou (aby to fungovalo i na jiných webech bez editace atd...) a řešil to asi to nejjednodušší metodou a to:
<form method="get" action="search.php">
<div>
<input type="text" name="s" id="search-text" value="Hledej..." /> <input type="submit" id="search-submit" value="GO" />
</div>

Bohužel se tomu nechce fungovat. Máte někdo nápad jak to zprovoznit, popř. zkušenost nebo dokonce řešení?
postZaslat odpověď
Ještě dodám že vložení přes parseHCM také nepomůže, generuje se už známý formulář + tlačítko.
Otevri soubor require/search.php a uprav:
<form action='index.php' method='get'>
<input type='hidden' name='m' value='search' />
<input type='text' name='q' class='inputmedium' value='"._htmlStr($q)."' /> <input type='submit' value='".$_lang['mod.search.submit']."' /><br />
".$_lang['mod.search.where'].":&nbsp;
<label><input type='checkbox' name='root' value='1'"._checkboxActivate($root)." /> ".$_lang['mod.search.where.root']."</label>&nbsp;
<label><input type='checkbox' name='art' value='1'"._checkboxActivate($art)." /> ".$_lang['mod.search.where.articles']."</label>&nbsp;
<label><input type='checkbox' name='post' value='1'"._checkboxActivate($post)." /> ".$_lang['mod.search.where.posts']."</label>&nbsp;
<label><input type='checkbox' name='img' value='1'"._checkboxActivate($image)." /> ".$_lang['mod.search.where.images']."</label>
</form>";
Konkrétně tam jde o úpravu čeho?
Příklad:
<div id="vyhledavani">
<form action='index.php' method='get' class='searchform'>
<input type='hidden' name='m' value='search' />
<input type='hidden' name='root' value='1' />
<input type='hidden' name='art' value='1' />
<input type='text' name='q' value='Vyhledat nemovitost' onfocus="if(this.value=='Vyhledat nemovitost'){this.value=''}" onblur="if(this.value==''){this.value='Vyhledat nemovitost'}" class='vyhledavaci-radek' /><input type='submit' value='' class='vyhledat' />
</form>
</div><!-- /vyhledavani -->
#vyhledavani {float:right; width: 247px; height: 41px; margin-top:51px; background: url("../images/vyhledavac.png") no-repeat top left;}
.vyhledavaci-radek {width: 165px; height:20px; margin-top: 10px; margin-left: 15px; color:grey; font-style: italic; border: none;}
.vyhledat {margin-left: 20px; width: 35px; background: none; border: none;}
Jasný, už to chápu, díky za odpovědi :)