Diskuse

Téma: Titulek

Ahoj kluci,

mám dotaz. Potřeboval bych si v jednom hcm modulu vypisovat titulek stránky na které se právě nacházím ale bohužel funkce _templateTitle() funguje pouze v šabloně motivu. Nevíte jestli to nějak jde? popř. jestli mi poradíte jak na to? prosím.
postZaslat odpověď
Ještě jsem zapoměl dodat že ten hcm modul mám ve verzi 7.4.1.
funkce musi fungovat vsude, o jaky hcm jde a jak jsi se snazil vypsat, zkousel jsem do hcm search dat $mresult.=_templateTitle();a normálně to vypsalo titulek.
No zkoušel jsem to do toho modulu na vypsání sekcí v rozcestníku co jsi mi dělal viz.: http://sunlight.shira.cz/index.php?m=topic&id=9061 a vypisoval jsem to takto: $output.=_templateTitle(); a nefunguje mi to vypsalo mi to akorát _templateTitle uplně na začátku stránky kde to být nemá ale ten titulek to nevypsalo vůbec. Nevíš čím to může být? prosím
Jestli chces teda u toho seznamu vypsat i nazev nadrazene polozky, tak takto:$output.=mysql_result(mysql_query("SELECT title FROM `"._mysql_prefix."-root` WHERE id=".$_params[1]),0);
Děkuju, ale já nepotřebuju vypisovat název nadřazené položky ale přímo název sekce ve které se nacházím v tom rozcestníku víš protože automatický název sekce mám v administraci skrytý a potřebuju si název sekce vypsat někde jinde. A právě funkce _templateTitle() mi nefunguje. Šlo by to takto ještě upravit prosím tě?
Tohle si dej na zacatek toho hcm modulu:if (isset($_params[2]) and $_params[2]!='') {$output.='<h2>'.$_params[2].'</h2>';}a pak si dej titulek jaky chces do dalsiho parametru hcm[hcm]custom,jvintersection,7,Titulek[/hcm]
Děkuju mockrát, a aby se mě ten titulek vypisoval automaticky aniž bych ho já zadával ručně to asi nejde že? jako funguje funkce _templateTitle()?
Celý kód hcm
<?php
$title='';
if (isset($_GET['p'])) {
$title=mysql_result(mysql_query("SELECT title FROM `"._mysql_prefix."-root` WHERE id=".$_GET['p']),0);
}
if (isset($_GET['a'])) {
$title=mysql_result(mysql_query("SELECT title FROM `"._mysql_prefix."-articles` WHERE id=".$_GET['a']),0);
}
$output.='<h2>'.$title.'</h2>';
$output.='<ul class="jv_intersection">';
$query=mysql_query("SELECT id,title FROM `"._mysql_prefix."-root` WHERE intersection=".$_params[1]." AND visible=1 ORDER BY ord");
while ($item=mysql_fetch_array($query)) {
$output.='<li><a href="'._linkRoot($item['id']).'">'.$item['title'].'</a></li>';
}
$output.='</ul>';
?>
Přesně to je ono co jsem potřeboval 🙂 Děkuju ti mnohokrát a moc JVALE.