Diskuse

Téma: Uživatelé a fanoušci

Používám SunLight již nějaký čas. Za tu dobu jsem vyzkoušel spoustu jiných redakčních systémů. Rád jej používám, protože v mnoha věcech jistě vyniká. Nebudu zde vypisovat, co se mi na něm líbí. Chci jen oznámit založení skupiny na Facebooku. Je určena především spokojeným uživatelům, kteří si cení Shirovi práce. Vím, že mnozí z vás tuto sociální síť nemáte v lásce, ale uznejte, že v dnešní době je to rychlý a jednoduchý nástroj ke komunikaci. Rád bych také podotknul, že k řešení technických problémů je tu především tato diskuse.

Adresa skupiny: http://www.facebook.com/group.php?gid=326307425777

img
postZaslat odpověď
facebook, to ještě někdo používá?
Antonio a ty si kompletny ? sak facebook je dnes najpouzivanejsia socialna siet na svete ? ty co zijes v 19 storoci ? 😋 😋 😋 😋
Facebook měl hlaví boom loni, je to sice asi nejpoužívanější soc. síť na světě, ale vzhledem k chybovosti a komerčnosti této služby se zájem o ni zbržďuje... a žiji v 19 storoci? spíš se zamysli nad sebou jestli nejsi pozadu a hlavně co ti vůbec tato služba přináší, já ji moc nepochopil... co mám z toho že někde píšu co dělám a ukzauju fotky z kdekteré akce? Facebook jsem měl asi jen rok pro výzkum z hlediska skomírajícího termínu Web 2.0