Diskuse

Téma: Rozšířené vyhledávání

Zdravím šikovný lidičky ještě suprovějšího systému, potřeboval bych poradit ohledně searchboxu, aby vyhledával i v perexu, obsahu i infoboxu.... Jde to nějak udělat ? Popřípadě nemáte někdo nějakoou jinou variantu ? Děkuji Všem za odpověď :-) stačí jedna
postZaslat odpověď
Podle toho co koukam do kodu, tak by to melo hledat:

v sekcich atd: v nazvu, v perexu, v obsahu
v clancich: v nazvu, v perexu, v obsahu, v infoboxu
v prispevcich fora nebo knihy: v predmetu, v obsahu
v obrazcich: v nazvu
To beru super odpověď :-) ale problém je, že ono vyhledávání neumí tak trochu laborovat, když zadám třeba slova Instalačky: her, programů ... a zadám do vyhledávání Instalačky: programů ... tak to nenajde. Seznam, např. podporuje různé ohýbání a slučování...
Tak to jedině že by jsi apeloval na Shiru aby oto udělal do Kurie, znamená to totiž rozsekat doataz na pole slov a podle těch pak vyhledávat.

A srovnávat vyhledávání na obyčejném CMS, který dělá 1 člověk s vyhledáváním v online katalogu, který se právě na vyhledávání specialuzuje a maká na tom celý tým lidí mi přijde trochu brutal.
Zkus Google vlastní vyhledávání, asi přesně to, co chceš.
Nemáš tedy prosím tě link na ten google vyhledávání + nějaký návod na rozjezd ? Googlil jsem, ale asi jsem levej
http://www.google.cz/search?hl=cs&source=hp&q=vlastn%C3%AD+vyhled%C3%A1v%C3%A1n%C3%AD&btnG=Vyhledat+Googlem&lr=&aq=f&oq=
Díky ti za link!
Ahoj, lze nějak docílit toho, aby šlo vyhledávat pouze v určitých kategoriích? Například kategorie Auta, po zadání třeba bmw by to vyhledávalo pouze v té kategorii auta a nikde jinde... ? Asi blbost co? 🙂