Diskuse

Téma: MailForm

Jak vlastně docílím aby mš fungoval MailForm?
[hcm]mailform,emailova@adresa.cz,1[/hcm] zadám toto naskočí mi v sekci to co potřebuji a kam nadefunuji na jaký mail to má přijít když na webu co administruji je jiná mailová adresa než je doména webu. Děkui
postZaslat odpověď
Místo toho emailova@adresa dáš mail na který se to má poslat (více adres odděl středníkem) a na webu se potom odesílatel vyplňuje automaticky podle uživatele, když je přihlášený.
já mám s mailform problém ten, že mi e-mail nedojde - system odpoví, že odeslal, ale v poště nic, zkoušel jsem různé mailové adresy a nic 😞 , hcm mám v tomto tvaru, což si myslím že je v pořádku:
[hcm]mailform,info@mafaci.cz,0,Zpráva z webu Mafaci.cz[/hcm]
Nevíte, kde může být problém?
Chyba nemusí být pouze u tebe, ale také někde jinde. Špatně nastavené PHP mail() na serveru, špatně nakonfigurovaný SMTP server, atd. Je toho hodně, ale pokud to ukáže, že email byl odeslán, tak pošta by ve směru ze serveru měla fungovat OK.

Možná by nebylo od škody spustit v administraci PHP kód na odeslání jednorázového testovacího emailu, a vepsat tam také hlavičku Return-Path, chybový email by pak mohl dorazit na zvolený email.
Thomas123 - díky moc za postrčení, ale php není až tak moje silná stránka, nejsem schopen ten kod vyplodit 😞