Diskuse

Téma: shoutbox

Zdravím, mám takový problém, chtěl jsem zprovoznit shoutbox na webu, ale nejdou v něm přidávat příspěvky, respektive pokud je umístěn v boxu tak funguje normálně, ale pokud ho umístím nad patičku webu tak se sice zobrazuje, ale po odeslání se příspěvek nezobrazí. Pokud ale příspěvek odešlu z shoutboxu umístěného v boxu tak se příspěvek zobrazí na obou místech. V php se moc neorientuju a html a css ovládám jen základy.

kód kterým vkládám shoutbox přímo do template.php:

<div id="panel">
<div class="Panel_top">Chat</div>
<div class="Panel_middle"> <?php echo _parseHCM("[hcm]sbox,3[/hcm]"); ?> </div>
<div class="Panel_bottom"></div>
</div>

kód uložený v layout.css:
/* Panel */

#panel {background-color: #c3ffff; padding-right: 14px;}
.Panel_top {height: 30px; Width: 790px; background-image: url(../images/panel_top.gif); text-align: center;padding-top: 1px; font-size: 24px ; font-weight: bold; text-decoration: none;
color: white; background-position: top center; background-repeat: no-repeat; margin: 0px auto;}
.Panel_bottom {height: 13px; Width: 790px; background-image: url(../images/panel_bottom.gif); background-repeat: no-repeat; margin: 0px auto;}
.Panel_middle {Width: 790px; margin: 0px auto; background-color: #f8f8f8; padding: 5px;}

Jedná se o vizuálně upravený template Redworld zde z webu

a jedná se o tyto stánky: http://avrtester.tode.cz/
momentálně jsem ten shoutbox nad patičkou vymazal a nechal jsem aspoň ten v boxu lepší něco než nic.

Předem děkuji za případné rady.
postZaslat odpověď

Nebyly zaslány žádné odpovědi.