Diskuse

Téma: problém s obnovením dat ze zálohy

Zdravím, lehnul mi na serveru hdd se sunlightem 7.5.1 rev7. /tuším, že to byla tahle/.Před časem jsem z ní dělal přes administraci zálohu.Vyjel mi z toho přes 2,3Gb velikej soubor .php.Na novém stroji byly zpočátku problémy s max.velikostí souboru na nahrání a rada, že pokud je soubor větší, tak ho nahrát do složky data/backup na ftp. 1.)upravili jsme na apachi max.velikost na 5Gb 2.) záloha se tvářila, že se přes administraci nahrává, ale podle mě se nenahrála. 3.) před úpravou v apachi to po "nahrání" zálohy nahodilu chybu s velikostí, že byla překročena. 4.) po úpravě už nenahazuje chybu žádnou, ale nahraný file není ve spodní /druhé/ části obnovy tudíž není co zaškrtnout. 5.) pokud file nahraju do složky data/backup už ho v administraci vidím, ale nejde zaškrtnout pro vybrání, a hlásí chybu bez popisu a u něj žlutý trojúhelník.6.) už jsem zkoušel všechny možné čisté instalace sunlightu, ale výsledek vždy stejný. Za boha už nevím, jak to rozchodit, a jestli ještě vůbec nějaká šance je.Psát znova asi 50 článků je fakt vražda 🤬 .Díky předem všem, kdo něco vymyslí.Jake 🙂
postZaslat odpověď
Ještě mě napadla jedna věc, že by mohl být poškozen .php soubor. V čem tenhle bigfile otevřít?
1) Nahrál jsi ho určitě v "binárním" režimu? Pokud jsi to nahrál přes FTP textově (záleží to na FTP klientovi), tak se určitě poškodil.
2) Určitě se ten soubor nahrál celý?
3) V kolikabitovém prostředí se to snažíš obnovit? Se soubory, které jsou větší než 2GB, by byly na 32 bitech problémy.
1.) zkoušel jsem to znovu, v binárním režimu.to samý.nic.chyba
2.) to jediný mě napadá jako příčina problému, bohužel jsem neměl možnost vědět jak velkej file to ve finále bude, a jestli je vlastně celej...žádný chyby při stahování nebyly..:/
3.) prostředí by mělo být 64bit.Mělo znamená, že na jednom hostingu, kde jsem zkoušel cesty od pekla k ďáblu a obráceně je 64Bitovej systém a nepomohla mi žádná změna verze i revize sunlight..Na druhém hostingu /32/64?bit/ se rozeběhla prapůvodní "záloha" okopčená z původního webu..Ani na jednom ale záloha přes administraci nefunguje..:/ 🤬

x.) HDD, kterej původně skapal se podařilo oživit, a v tuto chvíli se z něj uploadujou data z5..Vydrží, nevydrží? toť nebude otázka pro příští návštěvníky tohohle topicu..Nevím kde je chyba, ale může se stát znovu...