Zdravím, lehnul mi na serveru hdd se sunlightem 7.5.1 rev7. /tuším, že to byla tahle/.Před časem jsem z ní dělal přes administraci zálohu.Vyjel mi z toho přes 2,3Gb velikej soubor .php.Na novém stroji byly zpočátku problémy s max.velikostí souboru na nahrání a rada, že pokud je soubor větší, tak ho nahrát do složky data/backup na ftp. 1.)upravili jsme na apachi max.velikost na 5Gb 2.) záloha se tvářila, že se přes administraci nahrává, ale podle mě se nenahrála. 3.) před úpravou v apachi to po "nahrání" zálohy nahodilu chybu s velikostí, že byla překročena. 4.) po úpravě už nenahazuje chybu žádnou, ale nahraný file není ve spodní /druhé/ části obnovy tudíž není co zaškrtnout. 5.) pokud file nahraju do složky data/backup už ho v administraci vidím, ale nejde zaškrtnout pro vybrání, a hlásí chybu bez popisu a u něj žlutý trojúhelník.6.) už jsem zkoušel všechny možné čisté instalace sunlightu, ale výsledek vždy stejný. Za boha už nevím, jak to rozchodit, a jestli ještě vůbec nějaká šance je.Psát znova asi 50 článků je fakt vražda 🤬 .Díky předem všem, kdo něco vymyslí.Jake 🙂
Diskuse
Téma: problém s obnovením dat ze zálohy
Ještě mě napadla jedna věc, že by mohl být poškozen .php soubor. V čem tenhle bigfile otevřít?
1) Nahrál jsi ho určitě v "binárním" režimu? Pokud jsi to nahrál přes FTP textově (záleží to na FTP klientovi), tak se určitě poškodil.
2) Určitě se ten soubor nahrál celý?
3) V kolikabitovém prostředí se to snažíš obnovit? Se soubory, které jsou větší než 2GB, by byly na 32 bitech problémy.
2) Určitě se ten soubor nahrál celý?
3) V kolikabitovém prostředí se to snažíš obnovit? Se soubory, které jsou větší než 2GB, by byly na 32 bitech problémy.
1.) zkoušel jsem to znovu, v binárním režimu.to samý.nic.chyba
2.) to jediný mě napadá jako příčina problému, bohužel jsem neměl možnost vědět jak velkej file to ve finále bude, a jestli je vlastně celej...žádný chyby při stahování nebyly..:/
3.) prostředí by mělo být 64bit.Mělo znamená, že na jednom hostingu, kde jsem zkoušel cesty od pekla k ďáblu a obráceně je 64Bitovej systém a nepomohla mi žádná změna verze i revize sunlight..Na druhém hostingu /32/64?bit/ se rozeběhla prapůvodní "záloha" okopčená z původního webu..Ani na jednom ale záloha přes administraci nefunguje..:/ 🤬
x.) HDD, kterej původně skapal se podařilo oživit, a v tuto chvíli se z něj uploadujou data z5..Vydrží, nevydrží? toť nebude otázka pro příští návštěvníky tohohle topicu..Nevím kde je chyba, ale může se stát znovu...
2.) to jediný mě napadá jako příčina problému, bohužel jsem neměl možnost vědět jak velkej file to ve finále bude, a jestli je vlastně celej...žádný chyby při stahování nebyly..:/
3.) prostředí by mělo být 64bit.Mělo znamená, že na jednom hostingu, kde jsem zkoušel cesty od pekla k ďáblu a obráceně je 64Bitovej systém a nepomohla mi žádná změna verze i revize sunlight..Na druhém hostingu /32/64?bit/ se rozeběhla prapůvodní "záloha" okopčená z původního webu..Ani na jednom ale záloha přes administraci nefunguje..:/ 🤬
x.) HDD, kterej původně skapal se podařilo oživit, a v tuto chvíli se z něj uploadujou data z5..Vydrží, nevydrží? toť nebude otázka pro příští návštěvníky tohohle topicu..Nevím kde je chyba, ale může se stát znovu...