Diskuse

Téma: Profile Plus

Zdravím. Chcel by som sa opýtať v čom by mohla byť chyba keď som na svojej stránke dal svoj profil tak mi tam ukázalo
Zaregistrovaný od 1.1.1970 1:00
V čom by mohol byť problém?
postZaslat odpověď
A ešte jedna vec...

ArticlesPack

Kde by som mohol prepísať jazyk? Keď zahlasujem a chcem znova tak mi tam napíše "Již jste tento článek ohodnotili nebo nemáte hodnocení povoleno" tak kde by som to mohol prepísať do SK? vopred Ďakujem.
Neuložilo se ti pravděpodobně datum registrace
Zkus co ti vrátí tenhle dotaz
select registertime from `sunlight-users` where id=0
AP: text je v plugins/extend/articlespack/js/hvezdy.js
Na ProfilePlus ješte mrknu našel jsem tam notice při registaci
Mám tam toto

$query = DB::row(DB::query("SELECT activitytime FROM `"._mysql_prefix."-users` WHERE id='".$id."'"));
plugins/extend/profileplus/
Mám to dajako prepísať alebo ako to mám upraviť?
Nic neupravuj, spusť v administraci ve Vyhodnocený SQL kodu to co jsem psal a dej to sem
Chyba: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '$query = DB::row(DB::query("SELECT activity time FROM `".mysql prefix."-users` W' at line 1
Tak toto mi tam napísalo..
Protože to děláš blbě...
img
Výsledok

Počet riadkov: 1
registertime
0

Toto mi ukazalo..
No a to je přesně ten problém, a s tím už ProfilePlus nemá co dělat.... Nemáš čas registrace Hlavního Administrátora... a ta proběhne kdy??? Před nahráním pluginů!!

udělej si
UPDATE `sunlight-users` SET `registertime` = '1325421016' WHERE `id` =0;
to ti nastaví čas registrace hlavního admina na 1.1.2012 12:30:16 ... ale na datumu snad nezalezi
Nebo si čas převeď http://www.onlineconversion.com/unix_time.htm
Ďakujem 🙂