Mno, spis nam rekni co presne to ma delat a co je obsahem toho soubor.txt, treba ti navrhneme lepsi reseni.
Díky za odpověď, no na jedné stránce mám počítadlo které to přičítá do tohohle txt souboru, to se pak na jiné stránce zobrazí pomocí readfile a pod tím že to vyjádří graficky v procentech ;) jiné řešení mě nenapadlo, teď jsem v dokumentaci četla že echo se dá nahradit proměnnou $ouput ale moc nevím jak :/
a to počítadlo vypadá takto:
<?php
$soubor = "upload/vlasnosti/soubor.txt";
if( File_Exists($soubor) ){
print "";
}else{
$file = fopen($soubor, "a");
fputs($file, "0");
fclose($file);
}
$file = fopen($soubor, "r+");
$pocet = fgets($file, 100);
$pocet++;
if($pocet<=99){
fseek($file, 0);
fputs($file, $pocet);
fclose($file);
}
?>
Mno, tak pokud zapisovaní funguje jak má a v soubor.txt je jen to číslo, tak ho stačí pak nabrat takto:[hcm]php,$output=file_get_contents("vlastnosti/soubor.txt");[/hcm]
funguje děkuji moc :) a jak to udělám aby se to zobrazovalo v divu prouzek a plny? když to obalim divy tak to nejde :/
<div>
[hcm]php,$output=file_get_contents("vlastnosti/soubor.txt");[/hcm]
</div>
Nevím kde je chyba... Když ten kód normálně takhle zapíšu tak se to stejně zobrazí celý jinak :D když mám v tom txt souboru napsáno 10 tak by se mělo zobrazit jenom 10% ale ono se to zobrazí celý :/
jinak pro vysvětlení, ten div "prouzek" má jako pozadí jeden obrázek (šedivá hvězdička) a "plny" má další obrázek (modrá hvězdička), prouzek se zobrazuje normálně vždycky a plny je jako délka vyjádřeno v procentech (když je v txt souboru 30 zobrazí se 30%)... no a problém je v tom že to asi nečte nebo nevim ale zobrazí se vždycky 100% :D nebo spíš to něco jako width uplně ignoruje... bud je chyba v css který jsem 100x kontrolovala nebo v tom kódu :/
<div class="prouzek"><div class="plny" style="width:
[hcm]php,$output=file_get_contents("vlastnosti/rychlost.txt");[/hcm]
%">
</div>
</div>
<style>
.prouzek
{
width: 400px;
height: 19px;
background-image: url('upload/prazdna.gif');
background-repeat: repeat;
overflow: hidden;
margin: 5px;
}
.prouzek .plny
{
height: 100%;
background-image: url('upload/plna.gif');
background-repeat: repeat;
overflow: hidden;
}
</style>
Zkus to zapsat bez odradkovani.<div class="prouzek"><div class="plny" style="width:[hcm]php,$output=file_get_contents("vlastnosti/rychlost.txt");[/hcm]%">ale je to jen nápad, nezkoušel jsem to.
Taky nejde...zobrazí se to jako kdyby to byly jenom obrázky a width to uplně ignoruje :// není jiný způsob jak zapsat kód jak zapsat takovýhle kód?
Ok, tak nejlepší cesta bude si napsat custom HCM modul.