Diskuse

Téma: Nejde obnovéní dat

Ahoj - po tom co začlaly být problémy s ic.cz jsem se rozhodl že přejdu jinam. Dokonce jsem si počídil i vlastní "adresu"... přesměroval ji na endora.cz - tam se nabízela možnost instalace SunLightu 7.4.2, tak jsem to dal... Systém se nainstaloval a když chci obnovit data ze zálohy kterou jsem si na ic.cz udělal tak mi to píše :
Záloha není kompatibilní s touto verzí systému.Obě verze jsou 7.4.2 ... v čem je tedy problém? Je podstatné že jsou jiný PHP: 5.2.6-1+lenny9 a MySQL: 5.0.80 na Endoře: PHP: 5.3.3 / MySQL: 5.1.53?

Setkal se s tím někdo?
postZaslat odpověď
Nikdo neví čím by to mohlo být? :-(
Jestli jsi pri zalohovani nedal pakovani, tak se koukni do souboru sld na prvni radek, pokud tam neni 7.4.2, tak to oprav a spust obnovu znova.
Záloha začíná takhle:
7.4.2;0articles`(`id`,`title`,`perex`,`content`,`infobox`,`author`,`home1`,`home2`,`home3`,`time`,`visible`,`public`,`comments`,`commentslocked`,`confirmed`,`showinfo`,`readed`,`rateon`,`ratenum`,`ratesum`)takže by to mělo být OK :-( ale stejnak to na tom novém webu nejde... ať už zkouším zálohu zpakovanou a nebo ne...
Nemá ještě někdo nějaký tip na to proč mi ta záloha píše že není kompatibilní? :-( Nechce se mě ručně kopírovat nějakých 60 článku :-(