Chtela bych se zeptat,muzu mit pro jednotlive sekce,rozcestniky dane na pozadi obrazky? Napr.u sekce kontakt aby tam byl sesit a u rozcestniku fotogalerie byl fotoaparat a u sekce uvodni stranky nic? Jestli je to mozne tak jak to udelam! Html ani css neumim. Tak prosim jsem uplny lail'
Diskuse
Téma: Obrazky
Nechápu co potřebuješ. Jako aby byl obrázek u odkazu v boxu nebo jako pozadí u té kategorie když na ní kliknu?
Kdyz jsi rekl tak i u odkazu!
Puvodne jsem myslela na pozadi dane sekce,kategorie myslim,ze se tomu rika body?
Dekuji
Puvodne jsem myslela na pozadi dane sekce,kategorie myslim,ze se tomu rika body?
Dekuji
Bylo by lepší upřesnit, zda chceš obrázky v menu, nebo obsahu stránky a podobně.
Pokud je chceš v menu, tak v upravené verzi SL XXL ta možnost je. Pokud je chceš ve stránce tak něco takového:
<div class="fotak">
rozcestnik
</div>
.fotak {width: 100%; height: 100%; bakcground: url("../images/fotak.jpg") no-repeat top right;}
Pokud je chceš v menu, tak v upravené verzi SL XXL ta možnost je. Pokud je chceš ve stránce tak něco takového:
<div class="fotak">
rozcestnik
</div>
.fotak {width: 100%; height: 100%; bakcground: url("../images/fotak.jpg") no-repeat top right;}
Chtela bych to mit na pozadi! Napr.budu mit 2sekce 1Home tam nic 2Kontakt tam by byl telefon a pak 2rozcestniky 1Clanky nic 2Fotky tam aby byl fotoaparat ! A slo by to dat i d6 fotogaleri? A kdyby to slo jak by to bylo v SL a jak XXL? Dekuji