Dlouho jsem tu nebyla, tak se omlouvám, pokud se to řešilo ... lze nějak změnit jedno menu za druhé nebo už se nějak vyřešilo přepínání jazyků, prostě když budu mít menu v češtině, abych klikla a změnilo se na menu v angličtině, zřejmě se jedná o prohozelní boxů ?
Diskuse
Téma: změna menu za druhé
Odkazy budou v menu jiné?
předpokládám, že stejné
Mám dva sloupce boxu, jeden pro ceske boxy, druhy pro jiny jazyk.
Pak v template dam:<?php
if (_language="default"){_templateBoxes(1);}else{_templateBoxes(2);}
?>
Pak v template dam:<?php
if (_language="default"){_templateBoxes(1);}else{_templateBoxes(2);}
?>
mohu poprosit přesněji ... když se o to pokouším, zmizí mi všechno, asi jsem to úplně nepochopila 😞
No ono hlavně ještě pak nemáš pořešené jak ten jazyk přepínat. Protože v systému je nastaven jeden jazyk pro všechny a nebo může být povoleno registrovaným uživatelům aby si nastavily jazyk podle sebe.
Tady ale předpokládám že chceš aby si jazyk mohli zvolit i neregistrovaní návštěvníci, takže ani to co jsem ti napsal neřeší tvůj problém, ještě bude potřeba upravit systém tak aby registroval jazyk třeba v $_SESSION
Tady ale předpokládám že chceš aby si jazyk mohli zvolit i neregistrovaní návštěvníci, takže ani to co jsem ti napsal neřeší tvůj problém, ještě bude potřeba upravit systém tak aby registroval jazyk třeba v $_SESSION
Taky teď zrovna tohle řeším ale taky tomu nemůžu přijít na kloub. Na stránce by měly být 3 vlaječky (cz, en, de) a podle toho na kterou by uživatel kliknul tak podle toho by se změnilo menu.
Napadlo mě udělat základní strukturu menu (CZ, DE, EN) a submenu by byly pak v každém podle příslušného jazyka.
Pak by stačilo aby se zobrazovalo pouze určité submenu (např submenu u CZ by bylo - Uvod, Fotogalerie a u EN zase - Home, Photogallery)
Napadlo mě udělat základní strukturu menu (CZ, DE, EN) a submenu by byly pak v každém podle příslušného jazyka.
Pak by stačilo aby se zobrazovalo pouze určité submenu (např submenu u CZ by bylo - Uvod, Fotogalerie a u EN zase - Home, Photogallery)
Ano, tak nějak jsem to myslela ... nakonec, jsem to vyřešila jinak, tedy majitelka stránek chtěla jen vlaječku s tím, že si založí ještě jedny stránky, které budou v angličtině ... od té doby se ale nic nestalo, hlavně, že spěchala 🤬 🙂
Děkuji za odpovědi, do budoucna by to stejně chtělo nějak pořešit 😎
Děkuji za odpovědi, do budoucna by to stejně chtělo nějak pořešit 😎